Saray'dan ROK'a çok ağır ifadeler!

Saray'dan ROK'a çok ağır ifadeler!

Boşnaklar'a ırkçı ifadelerle hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan büyük tepki gösterilirken ağır bir eleştiri de Saray'dan geldi.

Boşnaklar'a ırkçı ifadelerle hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'nın, 31 Mart seçimleri döneminde "Mansur Yavaş zaten göçmen" diyerek ırkçılık eleştirilerinin hedefindeki Melih Gökçek ve oğluna ait Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan büyük tepki gördü.

Tepki gösterenler arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu da yer aldı. Türkoğlu sosyal medya hesabından ROK için çok ağır ifadeler kullanırken Beyaz TV yönetimine de uyarı yaptı.

“Beyaz TV'nin derhal bu hatadan dönmesi ve bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir” ifadelerini kullanan Türkoğlu şu ifadeleri paylaştı:

“Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekran karşısına çıkarılması nasıl bir garabettir, akıl tutulmasıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler