Satılık-kiralık emlak ilanlarınız Sözcü18'de ücretsiz

Satılık-kiralık emlak ilanlarınız Sözcü18'de ücretsiz

sözcü18.com olarak 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren Çankırı genelinde yer alan gayrimenkul ilanlarınızı (satılık-kiralık) ücretsiz olarak yayımlıyoruz. Ayrıntılar haberimizde...

YILLARDIR Çankırı insanının hizmetinde olan, yaptığı haberler ve yorumlarla Çankırı gündeminin tartışılmaz belirleyicisi konumundaki Sözcü18.com, 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren okuyucularının satılık-kiralık emlak ilanlarına ücret almadan sayfalarında yer verecek.

Okuyucularımız Çankırı'da yer alan arsa, tarla, daire, dükkan gibi 'emlak' ilanlarının yayınlanması için; 1 fotoğraf ve 'açıklama' ile birlikte Sözcü18'in 533 373 29 40 numaralı WhatsApp hattına göndermeleri yeterli olacak.

İNŞAAT ŞİRKETLERİ VE EMLAKÇILAR İÇİN
SAYFALARIMIZ ÜCRETLİ

Öte yandan gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren İnşaat Şirketleri ve Emlakçılar için bu sayfalarda yer almak 'ücretli' olacak...

İnşaat şirketleri ve Emlakçılar hazırladıkları 'satılık' ya da 'kiralık' ilanlarını yine 533 373 29 40 numaralı WhatsApp hattımıza gönderecekler. Sayfada yer alacak tek ilanın ücreti 50 TL, 10 ilanın aylık ücreti 250 TL, 30 ilanın aylık ücreti 500 TL. olarak belirlendi.

Beklentimiz o ki, Sözcü18 sayfalarında yer alacak 'satılık-kiralık' gayrimenkul ilanları, gerek 'en fazla ziyaret edilen' sayfa gerekse Çankırı'nın gündeminin takip edildiği 'öncelikli adres' olması nedeniyle 'ilan sahipleri'nin çok daha hızlı bir şekilde sonuç almasına katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler