Satın almaya alışmış ya!

Satın almaya alışmış ya!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı koltuğuna

"sayemde" oturmuş "alıcı" (!) büyümüş de şahsıma çamur atacak hale gelmiş!

Hayatı "satın alma" ve "satma" üzerine kurulu kişilerin yapacağı ucuz görüntülerin bir yenisi gündeme düştü!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı koltuğunda "dandikten" olarak oturan zat-ı muhterem, içinde bulunduğu "kavga"ya beni de dahil ederek, aklınca "böyyük adam" olduğunu ortaya koymaya çalışıyor!

Hayrettin Çelikten'den söz ediyorum.

Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin bir basın toplantısı düzenlemiş! Kendisi açısından yapmış olduğu tespitlerle stk başkanlarına mesaj vermiş!

Bu mesaj ve daha öncesi açıklamalardan rahatsız olduğu belli olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın "dandik" başkanı da kalkmış basın toplantısı düzenlemiş ve...

"Dandik" diyorum çünkü "şaibeli" bir seçimle halen koltuğunda kim oturuyorsa benim için "Dandik"tir! Ve de "dandik" kalacaktır!

İşte, mevcut Ticaret ve Sanayi Odası'nın da "dandik başkanı" Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin'e diyeceğini demiş, uzatmalarda sıra "şahsıma" gelmiş!
  
“Satın alınan kalemşör / kalemşörlerle topluma fitne ve fesat  tohumlarını süslü yalanlar ile yaymakla kimse hiçbir yere gelemez. Ortalık karışsında ben nemalanıyım demek basitliktir. Son bir yıl içerisinde bazı yayın organı / organlarında yapılmak istenen bu tuzağa düşmeyelim." ...

Vay canına!

"Satın alınan kalemşör" (!)

Hayatı boyunca "satma" ve "alma" işinde kimsenin eline su dökemeyeceği Hayrettin Çelikten, "şahsımı" hedef alan böylesi bir cümleyle "bir taşla birkaç kuş düşürmeyi" amaçlayan açıklamasını tamamlamış!

14'ÜNCÜ OYU KAÇA SATIN ALDIN?
Ticaret Odasının üye seçimlerini tamamlayarak, "başkanlık" seçimi için toplandığı ve Hayrettin Çelikten ile Serhat Uysal'ın yarıştığı ilk oylamada sonuç 14-14 olarak gerçekleşmişti!

Ve buradan o gün Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılan oylamayı takip eden bir gazeteci olarak Hayrettin Çelikten'e soruyorum:

- Başkan olmak için 14'üncü oyu kaç bin TL'ye satın almıştın?

Ha bu arada; aynaya bak da, "satılık adam" tipine kim daha fazla benziyor yakından gör!

Bu arada beni bugüne kadar "satın aldığın" adamlarla karıştırmanı hiç mi hiç salık vermem! Bilirsin "her kuşun eti yenmez" (!)

Hoş, şu mübarek Ramazan gününde bu kadar sertleştiğine göre galiba Eldivan yolunda geçirdiğin "kaza"da canın fena yanmış!

Bay kabzımal!

(Haber/Yorum: Vedat Beki)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler