Sayın Rektör, galiba hafızasını tazeleyemiyor!

Sayın Rektör, galiba hafızasını tazeleyemiyor!

Ak Parti milletvekili Suat Kınıklıoğlu, hafta içinde Rektör Savaş'ın kendisi ile ilgili olarak ortaya attığı iddiaya yanıt verdi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'ın "Ak Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu, 2 senedir, bir kere olsun üniversitemizi ziyarete gelmedi” sözlerine yanıt verdi.

Sözcü18 Haber Merkezine konuşan milletvekili Kınıklıoğlu "Sayın rektörün hafızası galiba yerinde değil" diyerek tepkisini ortaya koydu. Kınıklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kasım 2009'da Çankırı'da üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlemiş olduğu 'Türk Dış Politikasının Güncel Konuları' konferansında konuşmacı olarak yer aldım. Rektör Bey de şahsıma  teşekkür ederek bir de tuz lambası hediye etti. Öyle sanıyorum ki sayın rektör hafızasını tazelemekte zorlanıyor."

KESİNLİKLE ÇANKIRI ADAY ADAYI OLACAĞIM
Milletvekili Kınıklıoğlu, şahsıyla ilgili olarak uzun bir süredir "Çankırı'dan aday olmayacak. İstanbul ya da Ankara'dan aday adayı olur" şeklinde ifade edilen ve her geçen gün vatandaş arasında yer bulan söylentilere de açıklık getirme adına "Benim Çankırı dışından milletvekili aday adayı olmam mümkün değil. Böylesi bir düşünce içerisine de girmedim, girmem de. Aday adaylığı müracaat formunda 'aday olmayı düşündüğünüz il' şeklinde bir soru mevcut. Burada da iki tercih yeri bulunmakta. Ben birinci tercihimi Çankırı olarak kaleme alacağım. İkinci tercihi de boş geçeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler