SBSnin birincisi Antalyadan

SBS'nin birincisi Antalya'dan

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) son üç yılın

sınav ve okul başarı puanlarına göre 500 tam puan alarak birinci olan Antalya Özel Manavgat İlköğretim Okulu öğrencisi Mustafa Kurucu, başarıyı planlı ve düzenli çalışarak yakaladığını bildirdi.

Babasıyla birlikte Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret eden Mustafa Kurucu, AA muhabirine, başarısının sırlarını anlattı. Kurucu, şunları söyledi: “Düzenli ve planlı çalıştım. İlk dönemde kendimi fazla yormadım ama ikinci dönemde daha çok gayret ettim. Düzenli olarak kitap okudum. Özellikle dünya klasiklerini okudum. Gerektiğinde Oyunumu oynadım, gerektiğinde dersimi çalıştım. Bu bana başarıyı getirdi.”

Babası Osman Kurucu'nun Titreyengöl mevkisindeki bir otelde kasap olarak çalıştığını, annesi Günay Kurucu'nun ise ev kadını olduğunu belirten Mustafa Kurucu, öncelikle Antalya Amatör Küme'de mücadele eden Manavgat Belediyespor, ardından Antalyaspor, üçüncü sırada da Fenerbahçe'yi tuttuğunu söyledi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜLAY
Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da AA muhabirine, 4 yıldır eğitimde Antalya'nın başarısını yükseltmek için proje bazlı çalışmalar yaptıklarını belirterek, 'Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz bizi mahcup etmediler. Neticede Antalya emeğinin karşılığını almaya başladı' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler