Seçil Erzan bir kez daha 'hakim' karşısında

Seçil Erzan bir kez daha 'hakim' karşısında

21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan ile beraberinde 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasının görülmesine başlandı.

İSTANBUL 41. Ağır Ceza Mahkemesi salonunun küçük olması nedeniyle duruşma 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin salonunda görülüyor. Tutuklu sanık Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu toplam 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasının görülmesine başlandı.

Semih Kaya ifade vermeye geldi.

Sözcü'den Ali Selim Yamanlı'nın haberine göre; Duruşmada tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük hazır bulundu. Müştekiler Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı katılırken, Arda Turan’ın ise mazeret sunduğu öğrenildi. Eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, tanık olarak ifade vermek için mahkemeye geldi.

Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı da adliyeye geldi

"ŞUBE MÜDÜRLERİNİN PARAYI İŞLETME YETKİSİ VAR"

Duruşmada Seçil Erzan'ın ifadesi dinlendi. 2010 yılında kuzeni Tanın Yılmaz ve eşinin parasını faize yatırarak bu işe başladığını anlatan Erzan, "2015 yılında annem ciddi bir beyin kanaması geçirdi. Bundan sonra anneme hassasiyetim arttı. O dönem Merve Tanın bana çok yardımcı oldu. 2016 yılından sonra babam ilgilenmemeye, Bozcaada'da yaşamaya başladı. Biz de annemle Çorlu'da yaşamaya başladık. Ben babamdan Tanın Yılmaz'ın dediği gibi dayak yemedim." dedi.

Hüseyin Eligül ve eşiyle annesinin rahatsızlığı döneminde tanıştığını söyleyen Erzan, "Hüseyin abi zamanla bana akrabalarının da paralarını getirmeye başladı. Bunları ben talep etmedim" dedi.

"İNSANLAR 'PARA PARA' DİYORLARDI"

Tutuklu sanık Seçil Erzan, "İnsanlar, 'Seçil'i gördüğümüzde gözümüze dolar geliyor', 'para, para' diyorlardı" dedi.

Erzan, "Benim tek amacım iyi bir banka müdürü olmaktı. İşim konusunda çok hırslıydım. Her şeyi işim olarak düşünüyordum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler