Şehid cenazesine gitmeyen Vali ve Belediye Başkanı 'esintili' gecelerde!

Şehid cenazesine gitmeyen Vali ve Belediye Başkanı 'esintili' gecelerde!

Şehid pilot yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın cenaze törenine gitmeyen Çankırı Valisi ve Belediye Başkanı, Esenler'de gerçekleştirilen 'Çankırı Esintileri'nde boy göstermekten geri kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan eğitim için havalanan F-4E 2020 askeri uçağının Konya’da düşmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın cenaze törenine gitmeyen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Esenler'de gerçekleştirilen 'Çankırı Esintileri' programında boy gösterdiler.

ÇANKIRILI'NIN ŞEHİD CENAZESİNDE OLMAYANLAR
'ESİNTİLİ' GECELERDE BOY GÖSTERDİ!
ÇANDEF Yönetim Kurulu tarafından Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün koordinasyonunda planlanan, Esenler Belediyesi ile Federasyon'a bağlı Esenler Çankırılılar Derneği, Ilgaz Dernekler Birliği, ilçedeki köy-belde derneklerinin destekleri ile uygulanan programa yoğun ilgi vardı.

Esenler İlçesinde "Çankırı Esintileri" programa başta geceye destek veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile birlikte, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ile birlikte Dernekler Birliği Başkanları ve Çankırılılar katıldı.

Geceye Çankırı'dan başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere Belediye Başkanı İrfan Dinç ve yaran ekibi de katıldı.

Vali Özcan ve Belediye Başkanı Dinç'in çok değil daha on gün önce elim uçak kazası sonucu şehid düşen pilot yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın cenaze törenine katılmadığı hatırlanacak olursa, dün akşamki 'Çankırı Esintileri' gecesinde boy göstermeleri çok sayıda davetli tarafından tuhaf karşılandı.

TURGAY BAŞYAYLA DA GECEYE RENK KATTI
Gecenin kapanışını ise Çankırı'nın evladı, ses ve TV yıldızı Turgay Başyayla türkü ve sohbetleri ile yaptı. Program sona erdiği halde salonda kalan ve bitmesini istemeyenlerin büyük çoğunluğunun ise Çankırılı olmayan vatandaşlar olduğu gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler