Şehit ateşi Çankırı'ya düştü

Şehit ateşi Çankırı'ya düştü

Mardin'de şehit düşen J. Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan'ın Çankırılı olduğu öğrenildi.

Bugün Mardin'de Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki dağlık kesimde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen J. Komd. Uzm. Onbaşı Hakan Öcalan'ın Çankırı ili Bayramören ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Çatışmada yaralanan 6 asker arasında bulunan Öcalan'ın kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde şehit olduğu açıklandı.

İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit Hakan Öcalan'ın cenazesi 2 Ekim Cuma (yarın) Pendik - sahildeki Dumankaya Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

hakan-ocalan-bayramoren-cankiri-sehit-resim-10.jpg

Bugün Mardin'de şehit düşen J. Komd. Uzman Onbaşı Hakan Öcalan, geride bıraktığımız Kurban Bayramı'nda birliğinde asker arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak "Bayramda ailelerinden uzak ailemiz" notunu düşmüştü.

“NEFES ALDIĞINIZ KADAR YAŞARSINIZ BU HAYATTA….”
Şehit Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından, “Nefes aldığınız kadar yaşarsınız bu hayatta, nefsinize sadık, sevginize sahip çıkarsanız, acıdan mahrum, hasrete sadık olursanız, sevginiz, sevdalarınızın bileklerinde, kalbiniz aşkın dileklerinde koksun” ve “Şehitler diyorlar ki: Feryatlara kanmayın, tabutlara bakıp da, bizi öldü sanmayın. Biz, ölümü öldüren bir iman taşıyoruz, Kuran’a andolsun ki, dipdiri yaşıyoruz. Ana, baba, eş, kardeş, silin gözyaşlarınızı, bu şeref size yeter, dik tutun başınızı. Bu ilahi şöleni veda sanmayın, sakın; biliniz ki cennette, buluşmamız çok yakın” şiirleri paylaştığı ve “Yılın en anlamlı fotoğrafı” başlığı altında bebek arabası içerisindeki bir bebeği arkasına alan Türk Askeri ile bebek arabası içindeki bir bebeği kendine siper etmiş bir teröristin fotoğrafını paylaştığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler