Serdar Akdoğan Çankırıspor'da

Serdar Akdoğan Çankırıspor'da

Kulüp yönetimi takımın ihtiyaçları doğrultusunda transfere devam ediyor.

Çankırıspor'un Antalya kampında patlayan kriz, takımın yeniden oluşmasına yolaçarken, yaşanan gelişmeler adeta 'her şerde bir hayır vardır' felsefesini de doğrulatıyor.

Gün boyu süren görüşmelerden sonra Bozüyükspor'dan Serdar Akdoğan kendisini 1.5 yıllığına mavi-beyazlı formaya bağlayan anlaşmaya imza attı.

Türkiye 2. Lig'de 49, TFF 3. Lig'de 25, Türkiye Kupası'nda 2, PTT 1. Lig'de 9 ve Süper Lig'de 1 golü bulunan başarılı golcünün ilk yarının son maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediye karşılaşmasının 9. dakikasında gördüğü kırmızı kartın karşılığı 2 maç cezası nedeniyle ikinci yarının ilk 2 maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Forvet hattını Serdar Akdoğan ile güçlendiren Çankırıspor yönetimi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

KAMPTAN AYRILAN FUTBOLCULAR DÖNÜŞ ÇABASINDA
Öte yandan Hakan Yılmaz'ın tekrar göreve dönüşünü protesto ederek kulüpten ayrılan futbolcuların büyük bir bölümünün kulübe dönüş için çeşitli arayışlara girdikleri öğrenildi.

Son olarak Kaptan İbrahim'in Başkan Sevda Karaali'yi arayarak sergilemiş olduğu davranıştan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, affını istediği öğrenildi.

Kendisini arayan başta futbolcular olmak üzere, aileleriyle görüşen Başkan Karaali'nin "Çankırıspor kulübüne karşı yapılanlar cezasız kalmaz. Kalmamalı da. Herkes iyi ya da kötü yaptığının karşılığını görmeli. Teknik heyetle yapılacak toplantı sonrasında kulübümüze maddi-manevi büyük zararlar veren bu arkadaşlarımızla ilgili kararı kamuoyuyla paylaşacağız" dediği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler