Ses Kocaeli gazetesi sahibi silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Ses Kocaeli gazetesi sahibi silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Kocaeli'de, Ses Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan, ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Arslan'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta meydana geldi. Ses Kocaeli gazetesi sahibi Güngör Arslan, ofisinin önüne gelen bir şahısla tartışmaya başladı. Bu sırada tabancasını çıkaran şüpheli, Arslan’a ateş açtı. Ağır yaralanan Arslan, yere yığılırken, saldırgan da olay yerinden kaçtı. 

İhbarla gelen sağlık ekibi, göğsünden ve sağ bacağından vurulan Arslan’ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Arslan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan R.Ö. adlı saldırganın suç aleti tabanca ile birlikte yakalandığı öğrenildi. Güngör Arslan'ın cenazesi yarın Fevziye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öte yandan Kocaeli Valiliği, "Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R. Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

ses-kocaeli-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler