Sevgilisini eve kapatıp 4 gün boyunca dövdü

Sevgilisini eve kapatıp 4 gün boyunca dövdü

Konya'da yaşanan olayda, komalık hale soktuğu sevgilisini bir otobüs durağına bırakarak kaçan zanlı kısa sürede yakalandı.

Konya'da 35 yaşındaki işsiz Mustafa K., 32 yaşındaki sevgilisi M.T.'yi, iddiya göre aralarında çıkan tartışma sonucu 4 gün boyunca eve kapatıp döverek işkence yaptı. Ardından komaya soktuğu sevgilisini bir otobüs durağına bıraktıktan sonra polise haber verip olay yerinden kaçtı, ama kısa sürede yakalandı.

POLİS, ZANLIYA CEP TELEFONUNDAN ULAŞTI

Barda garson olarak çalışan M.T., 14 Temmuz Perşembe günü kayboldu. Kız kardeşinden haber alamayan 42 yaşındaki Özlem Kılıçdoğan da polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. M.T.'nin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gidebileceği yerleri kontrol etti, fakat sonuç alamadı.

Polis, M.T.'nin çeşitli suçlardan poliste sabıka kaydı bulunan Mustafa K. ile ilişkisi olduğunu saptadı. Bunun üzerine dün Mustafa K.'ya cep telefonuyla ulaşan polis, M.T.'nin gidebileceği yeri sordu. Mustafa K. da sevgilisinden haberi olmadığını söyledi.

DURAĞA BIRAKIP KAÇTI
Ardından iddiaya göre, aralarında çıkan tartışma sonucu 4 gün boyunca evinde tekme ve yumrukla döverek işkence yaptığı sevgilisi M.T.'yi merkez Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi'ndeki bir otobüs durağına bıraktı. Daha sonra polisi arayıp sevgilisini otobüs durağına bıraktığını söyleyip, olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine giden polis ekipleri, M.T.'yi baygın halde buldu. Durumu ağır olan M.T., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altında olan M.T.'nin boşandığı eşinden 2 çocuğunun olduğu belirtildi.

Mustafa K. de polis tarafından kısa sürede yakalandı. Suçunu itiraf eden Mustafa K., polisteki ilk ifadesinde, "Birlikte alkol ve uyuşturucu hap aldık. Bu sırada aramızda tartışma çıktı. Kendime hakim olamadım ve dövdüm" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler