Sezai Yıldırım imzayı attı

Sezai Yıldırım imzayı attı

Çankırı Belediyespor'da ligin ikinci yarısına Teknik Direktör Sezai Yıldırım ve ekibiyle hazırlanacak. Başkan Şireci'nin de katıldığı imza töreni Çankırı'da gerçekleşti.

Hakan Yılmaz'ın istifası ile boşalan Çankırı Belediyespor'da teknik direktörlüğe Sezai Yıldırım getirildi. Karşılıklı imzalar bugün Çankırı'da Başkan Sevda Karaali Şireci ile birlikte 2. Başkan Erdoğan Karaali, Basın sözcüsü Emirali Can ve idari menajer İzzet Gümüş katıldı.

Mavi-beyazlılarda teknik direktörlük görevi için sezon sonuna kadar geçerli olan anlaşmaya imza atılırken Başkan Şireci "Daha önce de kulübümüze hizmet etmiş değerli hocamızla başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" dedi.

Bugün yapılan imza töreninde teknik direktör Sezai Yıldırım'ın yardımcı antrenörlüğünü yapacak olan Mahir Yatkın ve kaleci antrenörü olarak görev yapacak olan Ufuk Karakoç da kendilerini sezon sonuna kadar mavi-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

MHP İL VE MERKEZ İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN ZİYARET
Öte yandan MHP İl Başkanlığı görevine başlayan Ali Acubunar ve yönetim kurulu ile Ahmet Kurt başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Şireci'yi kamp eğitim merkezinde ziyaret ettiler. Ziyarette MHP İl Başkanı Acubunar "MHP Çankırı örgütü olarak kulübün yanındayız. Teşkilat mensupları olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle 18'de 18 kampanyasının Çankırı genelinde uygulanması için üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız" dedikleri öğrenildi.

Başkan Şireci ziyaretle ilgili olarak "MHP İl Başkanı ve beraberindeki heyetin kulübümüzle ilgili olarak halisane destek mesajları bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendilerine yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İL ÖZEL İDARE MÜDÜRÜ HASAN YILDIZ'A ZİYARET
Günü Çankırı'da geçiren Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, kulübün mülkiyetine geçen yeni tesise ait alana yapılacak olan antrenman sahasının altyapısı konusunda Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'dan istemiş olduğu destek konusunda yapılan görüşme sonucu, bugün saat 16.00'da  İl Özel İdare Müdürü Hasan Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Başkan Şireci "Sayın İl Özel İdare Müdürümüze antrenman sahasının altyapısı konusunda bizlere hangi oranda destek olabileceklerini öğrenmek amacıyla bir nezaket ziyaretinde bulundum. Görüşmeden mutlu ayrıldığımı söyleyebilirim. Kulübümüzün tesisleşmesi konusunda kurum ve kuruluşların her türlü yardımı takdire şayan" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler