Sibel Yiğit Karaören Sözcü18 yazı ailesine katıldı

Sibel Yiğit Karaören Sözcü18 yazı ailesine katıldı

Çankırı'nın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olmanın ötesinde, özellikle Taşyakası üzerine yazdığı yazılarla yerel kültürün yaşamasında önemli katkılar sağlayan Sibel Yiğit Karaören bundan böyle Sözcü18 okurları için kalemini kullanacak.

Çankırı'nın özgün ve de 'özgür' sesi Sözcü18.com yazı ailesine Sibel Yiğit Karaören de dahil oldu.

Yazı ailemizin yeni üyesi Sibel Yiğit Karaören "Merhabalar Sözcü18 okuyucuları, memleket sevdalıları. Duydum ki kalemi, kültürü, birikimi güçlü üstadlar çeşit çeşit çorba pişiriyormuş bu sitede. Benim de sürekli olmasa da bu güzel çorbalarda amatörce tuzum olsun dedim, kalktım geldim diyemeyeceğim ama kalktım yazdım ve bu ilk yazımı da anlamlı bir günde sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım yazılarımın damak zevki size uyacak mı? Ha bu arada elbette eleştiri yapacaksınız ancak edep, nezaket ve bilgi paylaşımı içinde olması yazma isteğimizin çoğalmasına katkı sağlayacaktır, bilmenizi isterim" dedi.

VEDAT BEKİ: ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
Sibel Yiğit Karaören'in Sözcü18.com yazı ailesine katılımıyla ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki yaptığı değerlendirmede "Sibel hanımın yazı ailemizin üyesi olarak yazılarına devam etmesi şahsımı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Taşyakası ile ilgili olarak kaleme aldığı yazılarla önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan Ömer Faruk Eryılmaz'dan sonra Sibel Hanımın da aramızda olması beraberinde tatlı bir rekabeti de getireceğini düşünüyorum. Sayın Karaören'e 'aramıza hoş geldiniz' derken, Sözcü18 okurlarının Çankırı'nın yerel kültürü ile ilgili bilgi ve anı dağarcığının bir kat daha zenginleşeceğini düşünüyorum." dedi.

Sibel Yiğit Karaören'in ilk yazısı:

'AŞAĞI OKUL TAK-TUK, BACASINDAN BAKTIK'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler