Şiddetli dolu ve yağış, Çerkeş ilçesini fena vurdu!

Şiddetli dolu ve yağış, Çerkeş ilçesini fena vurdu!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesini bugün akşam saatlerinde etkisi altına alan yağış ve dolu 45 dakika içerisinde çok sayıda ev ve işyerinin sular altında kalmasına neden olurken hayatı felce uğrattı.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 45 dakika etkisini sürdüren dolu yağışı bazı ev-işyerlerinin sular altında kalmasına neden oldu. Yağışla birlikte belediyeye ekiplerinin ilçede yaptığı çalışmalarla hayat gecenin ilerleyen saatlerinde normale dönerken, AFAD'ın yarın bölgede hasar tespit çalışması yapacağı öğrenildi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "İlçemizde saat 18.35'te başlayan ve yaklaşık 45 dakika etkili olan şiddetli fırtına, yağış ve dolu bazı işyerlerinde ve konutlarda zarara sebep olmuş,
vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Bazı yerlerde 20-25 santim boyutlarına ulaşan dolu birikintisi beraberinde su baskınlarını getirdi. Ancak herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması en büyük tesellimizdir. Belediye ekiplerimiz afet sebebiyle zarar gören vatandaşlarımızın gereken yardımı yaptı. Ben 56 yaşındayım bu süre içerisinde Çerkeş'de Eylül ayını bırakınız kış aylarında dahi böylesi bir afete rastlamadım" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Çerkeş ilçe merkezinden görüntüler...

cerkes-dolu-resim-05.jpeg

cerkes-dolu-resim-04.jpg

cerkes-dolu-resim-01.jpg

cerkes-dolu-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler