'Simitçi' vekil coştukça coşuyor: FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'dur

'Simitçi' vekil coştukça coşuyor: FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'dur

Pınar Işık Ardor'un sunduğu tv100 ekranlarında yayınlanan Pazar Siyaseti'ne AK Parti Grup Başkanvekili nam-ı diğer 'simitçi vekil' Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu konuk oldu. Akbaşoğlu; "FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili, nam-ı diğer 'simitçi vekil' Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun, TV100'de katıldığı programda "FETÖ’nünü siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’dur, CHP’dir ve CHP yönetimidir" sözlerine tepki gösteren Grup Başkanvekili Özgür Özel, verilen ‘FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın’ önergelerinin AKP ile MHP oylarıyla reddedilmesini hatırlattı: 

“Bunu; FETÖ’nün siyasi ayağının araştırmasına yönelik verilen bütün önergelere ‘ret’ oyu kullanan bir grup başkanvekili, bu önergeleri veren partinin genel başkanına diyor."

TV100’de konuşan Akbaşoğlu, ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ tartışmalarında değinerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçladı.

Akbaşoğlu, "FETÖ’nünü siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’dur, CHP’dir ve CHP yönetimidir" dedi.

Akbaşoğlu’nun bu sözlerine CHP Grup Başkanvekili Özel, tüm ‘FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın’ önergelerinin AKP ile MHP oylarıyla reddedilmesini hatırlatarak yanıt verdi.

Özel, Twitter paylaşımında, “Bunu; FETÖ’nün siyasi ayağının araştırmasına yönelik verilen bütün önergelere ‘ret’ oyu kullanan bir grup başkanvekili, bu önergeleri veren partinin genel başkanına diyor. Bu yüzsüzlüğü aşan arsızlığınızın tek sebebi yolun sonu görünüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler