Simitçi vekil: Milletimizin tüm kesimlerinin alım gücünü artıracağız

Simitçi vekil: Milletimizin tüm kesimlerinin alım gücünü artıracağız

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu; "Her türlü spekülasyonla, her türlü istismarla mücadelemiz mutlaka kararlılıkla sürecektir" dedi.

AKP Grup Başkanvekili, nam-ı diğer 'simitçi vekil' (!) M. Emin Akbaşoğlu, mutlaka fiyat istikrarını oluşturarak halkın tüm kesimlerinin alım gücünü artıracaklarını söyledi. Akbaşoğlu, "Her türlü spekülasyonla, her türlü istismarla da ilgili bakanlıklarımız ve ilgili idarelerimiz gerekli kontrolleri, denetimleri yapmaktadır; mücadelemiz de mutlaka kararlılıkla sürecektir" dedi.

TBMM Genel Kurulunda, grup başkanvekilleri, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 27. Dönem 5. Yasama Yılının herkese hayırlar getirmesini diledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu alışveriş yaptığı Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde fiyatların piyasa fiyatlarına göre daha uygun olduğunu ifade ettiğini hatırlatan Akbaşoğlu, "Türkiye genelinde bu marketlerin binin üzerinde yaygınlaştırılacağı ve bu manada, daha kaliteli ve daha ucuz ürünlerin halkımıza sunulacağı müjdesini verdi. Bu manada, mutlaka fiyat istikrarını oluşturarak milletimizin, halkımızın tüm kesimlerinin alım gücünü kesinlikle artıracağız. Her türlü spekülasyonla, her türlü istismarla da ilgili bakanlıklarımız ve ilgili idarelerimiz gerekli kontrolleri, denetimleri yapmaktadır; mücadelemiz de mutlaka kararlılıkla sürecektir" dedi.

Akbaşoğlu, bu hafta Genel Kurulda, Deprem Araştırma Komisyonu Raporu, Paris İklim Anlaşması ve Kamu Denetçiliği Kurumu raporunun görüşülmesinin planlandığını bildirdi.

SÖZCÜ18 DİYOR Kİ:

"Allah'ın sopası yok! Nasıl da iktidarı ve onların mensuplarını çaresizce çırpındırıyor!

Bin market yaptırınca, devlet işletince enflasyon düşecek öyle mi?

2 Yıl önce şehirlerin meydanlarına kurduğunuz çadırlara ne oldu?

'Devlet bez-kumaş satmaz', diyerek Sümerbank'ı sattınız! Şimdi market açıp, domates-biber-patlıcan satacağız diyorsunuz!

Çare yok! Enflasyon, halkı sizin iktidarınızdan kurtaracak!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler