Sinop Valisi Karaömeroğlu'nun makam aracı Çankırı'da kaza yaptı! Bir ölü

Sinop Valisi Karaömeroğlu'nun makam aracı Çankırı'da kaza yaptı! Bir ölü

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nın içerisinde olduğu araç Çankırı'da kaza yaptı. Kazada vali, şoförü ve koruması ile karşı araçtaki 3 kişi yaralandı.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun 46 BH 8774 plakalı Mercedes marka makam aracının bir otomobille çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Vali Karaömeroğlu'nun içerisinde bulunduğu Nurullah Çetinkaya yönetimindeki makam aracı, Ankara-Çankırı kara yolu Ballıca mevkiinde aynı yönde seyreden Süheyla Adaş yönetimindeki 34 FZ 7350 özel araca arkadan çarptı. Özel araç çarpmanın etkisiyle ters dönerek bariyer duvara vurdu.

Kazada Vali Karaömeroğlu'nun yanı sıra sürücü ve koruması ile diğer araçta bulunan sürücü Süheyla Adaş ve araçtaki 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Süheyla Adaş'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"KONTROL AMACIYLA HASTANEDEYİZ"
Vali Karaömeroğlu, yaptığı açıklamada, sağlık durumun iyi olduğunu belirterek, "Kontrol amacıyla hastanedeyiz. Diğer yaralılara da geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Öte yandan kaza haberini alan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, muhtarlarla yapacağı toplantıyı iptal ederek Devlet Hastanesi'nde gözetim altında bulunan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti.

whatsapp-image-2020-07-22-at-11-27-05.jpeg

whatsapp-image-2020-07-22-at-11-27-06.jpeg

SON DAKİKA BİLGİSİ
Haberle ilgili edinilen son dakika bilgisine göre Vali Eröl Karaömeroğlu'nun aracıyla çarpışan özel araç sürücüsü Süheyla Adaş Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Elim kazada yaşamını yitiren sürücü Süheyla Adaş'ın Çankırı ili Korgun ilçesine bağlı Hıcıp köyünden merhum Şaban Adaş'ın eşi olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Bu gelişmeler yaşanırken kazaya karışan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun makam aracı da olay yerinden kaldırılarak Ankara'ya götürülmek üzere bir çekici araca yüklendi. (Foto: Sözcü18-Özel)

sinop-valisi-arac-makam-kaza-cankiri-ballica-1-olu-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler