Şişli'de 3 kişiyi öldüren 'cinayet zanlısı' Sakarya'da yakalandı

Şişli'de 3 kişiyi öldüren 'cinayet zanlısı' Sakarya'da yakalandı

İstanbul Şişli’de 2’si kadın 3 kişinin tüfekle öldürüldüğü olayla ilgili bir şüpheli Sakarya'da gözaltına aldı. Emniyette susma hakkını kullanan şüphelinin yaralama ve uyuşturucudan kaydı olduğu belirtildi.

ŞİŞLİ, Kuştepe Mahallesi, Zeytinlik Sokak'ta, geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda, 2'si kadın 3 kişi öldürüldü. Silah sesleri üzerine, adrese giden polis ekipleri, olayın yaşandığı gecekondunun sahibi Vahit Ateş ile Tülay Vural ve Merve Özturan'ı başlarından vurulmuş olarak buldu.

Av tüfeğiyle öldürüldükleri anlaşılan 3 kişinin katillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

SAKARYA’DA YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi güvenlik kamera kayıtlarından tespit etti.

Araştırmalarda, şüpheli B.P.’nin cinayet sonrasında Sakarya’ya kaçtığı anlaşıldı. Sakarya’da saklandığı adres belirlenen şüpheli düzenlenen baskınla gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU ŞÜPHESİ

Emniyete götürülen şüphelinin susma hakkını kullandığı öğrenildi. Cinayetin yaşandığı gecekonduda uyuşturucu düzenekleri bulunduğu öne sürüldü.

Cinayetin uyuşturucu anlaşmazlığından kaynaklanmış olabileceği iddia edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye gönderildi.

CİNAYETLERİN SEBEBİ 'KIZ MESELESİ'

İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.'nin polislere Vahit Ateş’in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu, bu nedenle onu defalarca uyardığını anlattığı öğrenildi.

Ancak bir süre sonra kız arkadaşı E.'nin halen Vahit Ateş’in evine gittiğini öğrenen Bülent P.’nin, bunun üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.

DİĞER İKİ KİŞİYİ TANIK OLUP BAĞIRDIKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜ

Bülent P.'nin, evde bulunan 17 yaşındaki T.V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan'ı olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü anlattığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Bülent P. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler