Şişme kadınla geziyor!

Şişme kadınla geziyor!

Bunu da gördük! Kanadalı evli ve 2 çocuk babası Dave Hockey (57), silikon bebeklerle dünya turuna çıktı. ‘Silikon sevgilileriyle’ gününü gün eden Hockey, “Eşim kıskanmıyor. Onları rakip görmüyor” dedi.

Kanadalı Dave Hockey (57), dünya turuna çıktı. Ancak 2 çocuğunu ve eşini bırakıp yanına gerçek bir kadın boyutunda olan 2 silikon bebek aldı.

Hockey, 40 kiloluk silikon sevgilileri Bianca ve Carley’le önce Amerika’ya gitti, ardından da İngiltere’ye...

Seyahatleri sırasında 16 bin sterlin (38 bin 400) TL harcayan Hockey “silikon bebeklerle” ata biniyor, ‘skydiving’ yapıyor.

Tatilleri belgesel haline getireceğini söyleyen Hockey, silikon sevgilileri için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Onlara peruklar ve pahalı iç çamaşırları alıyor.

Hockey’in silikon bebekleri bu ikiliyle sınırlı değil...

 
14 BEBEĞİ VAR
Hockey’in Samantha, Diana, Miyuki, Jessica, Janelle, Nita, Jessica, Gabrielle, Jocelyn, Lilly, Ruby, Jenny adında 12 silikon bebeği daha var.
 
Birçok erkeğin bebeklerle hatıra fotoğrafı çektirdiğini söyleyen Hockey, “Eşim silikon sevgililerimi kıskanmıyor. Çünkü onları kendine rakip görmüyor. Bu benim hobim” diyor.
 
7 BİN DOLARLIK BEBEK
Kızıl silikon sevgilisi Carley’le Galler’e giden Dave Hockey, “Bebeklerin fiyatı 7 bin dolardan başlıyor” diyor. (Kaynak: mynet.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler