Sivasspor 1-1 Galatasaray

Sivasspor 1-1 Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig 16. hafta erteleme mücadelesinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor'un son anlardaki penaltı golüne yanıt veremeyen Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun kırmızı kartıyla büyük şok yaşadı.

TRENDYOL Süper Lig 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor'a konuk olan Galatasaray, son dakikalarda gelen penaltı golüne engel olamayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve zirve mücadelesinde yara aldı.

İlk yarıda iki topu direkten dönen Galatasaray, 45+1'de Kerem Demirbay'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda, ev sahibi Sivasspor kanat organizasyonlarıyla beraberlik golü arayışına girdi. Oyun sık sık faul düdükleriyle dururken, Galatasaray topa sahip olup skoru korumak isteyen bir yapıya geçti.

Kötü zeminin oyunun kalitesine etki etmesiyle, iki takım da organize hücum geliştirmekte zorlanırken, Sivasspor penaltı kazandı. Kerem Demirbay'ın eline çarpan top sonrası hakem Zorbay Küçük penaltı noktasını gösterdi. Fode Koita, 86. dakikada vuruşu gole çevirdi ve skoru 1-1'e getirdi.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, ligdeki puanını 48 yaparken Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düştü. Sivasspor ise puanını 25 yaptı.

Trendyol Süper Lig'de bir sonraki hafta Galatasaray evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Sivasspor ise deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de gecenin diğer sonucu:

Trabzonspor 2-1 Samsunspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler