Sivasspor, Fiorentina’ya direnemedi: 1-4

Sivasspor, Fiorentina’ya direnemedi: 1-4

Sivasspor çok güzel başladığı gecede sonunu getiremedi. Temsilcimiz, ilk maçta 1-0 yenildiği Fiorentina'ya öne geçmesine rağmen direnemedi ve 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Sivasspor ile Fiorentina rövanş maçında karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadeleyi temsilcimiz 4-1 kaybederek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elendi.

İtalya’da rakibine 1-0 mağlup olan Sivasspor, 35. dakikada Erdoğan’ın ceza sahası dışından attığı enfes golle 1-0 öne geçip tur için umutlandı. Ancak 44’te Gonzalez’i durduramayan Sivasspor savunması, kale ağzında Cabral’ın attığı gole engel olamadı: 1-1

62’de kornerde savunmadan çıkan Milenkovic’in kafa vuruşuyla durum 2-1’e geldi. 78. dakikada ise Goutas, ceza sahası içerisinde Ali Şaşal’a kafa pası vermek istedi ancak Ali beklemediği topu filelerinde gördü: 3-1.

Maça noktayı koyan ise 84’te oyuna giren Castrovilli oldu. 89’da ceza sahası dışında şık plase vuruşunu yapan Castrovilli maçın skorunu 4-1 olarak belirleyen golü kaydetti.

SİVASSPOR 81’DE 10 KİŞİ

Sivasspor’da takım kaptanı Hakan Arslan, faul düdüğünü ardından yerdeyken rakibi Mandragora’ya yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart gördü.

UEFA Avrupa Ligi - Son 16 Turu gecenin sonuçları:
Feyenoord 7-1 Shakhtar Donetsk
Fenerbahçe 1-0 Sevilla
Freiburg 0-2 Juventus
Real Betis 0-1 Manchester United
Ferencvaros 0-2 Bayer Leverkusen
Union Saint-Gilloise 3-0 Union Berlin
Real Sociedad 0-0 Roma
Arsenal 1-1 Sporting CP

UEFA Avrupa Konferans Ligi - Son 16 Turu gecenin sonuçları
Djurgarden 0-3 Lech Poznan
Slovan Bratislava 2-2 Basel
AZ Alkmaar 2-1 Lazio
Nice 3-1 FC Sheriff
Villarreal 0-1 Anderlecht
West Ham United 4-0 AEK Larnaca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler