Sivasspor’un 3 puan hasreti İstanbulspor karşısında da sürdü: 1-1

Sivasspor’un 3 puan hasreti İstanbulspor karşısında da sürdü: 1-1

Bu sezon oynadığı 5 lig maçında da galibiyet alamayan Sivasspor, sahasında oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Yiğidolar, evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak 6 hafta sonunda galibiyetle tanışamadı.

SPOR Toto Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Hafta arasında Avrupa’da ülkemizi temsil eden Sivasspor, ligde sezonun ilk galibiyetini almak için çıktığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Geçen haftayı BAY geçen İstanbulspor ise Alanyaspor galibiyetinin ardından Sivas deplasmanından da puan çıkardı.

Konuk takım 64. dakikada Ethemi ile 1-0 öne geçerken; ev sahibi ekip 80’de Ulvestad ile durumu 1-1’e getirdi. Geride kalan dakikalarda Sivasspor sezonun ilk galibiyetini getirecek gol için yüklendi ancak başarılı olamadı.

Bu sonucun ardından 6 maçlık Sivasspor 4 beraberlikle 4 puana yükselirken, 5 maçlı İstanbulspor ise sezonun ilk beraberliği sonrası 4 puanla haftayı tamamladı.

Ligin 7. haftasında Pazar günü İstanbulspor, Beşiktaş’ı konuk edecek. Pazartesi günü ise Sivasspor, Ankaragücü deplasmanına çıkacak.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Kasımpaşa 2-3 Galatasaray
Kayserispor 1-0 Antalyaspor
Gaziantep FK 1-1 Ümraniyespor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor
Manisa FK 2-2 Yeni Malatyaspor
Eyüpspor 1-0 Adanaspor
Altay 2-0 Bodrumspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler