Siyasilerin Kadir Gecesi mesajları

Siyasilerin Kadir Gecesi mesajları

Kadir Gecesi münasebetiyle siyasilerin yayımladıkları mesajları sunuyoruz.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı mesaj yayımladı. Başkan Çivitcioğlu’nun mesajı şöyle:

“Hayır ve bereketin ne olduğunu gösteren sahuruyla, cömertliği, ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarıyla, ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan teravihisiyle, okunan ve dinlenen Kur’an’ın feyziyle, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran zekât ve fitreleriyle arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Dünyamızda yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmeler, ülkemizde yaşanan terör  odaklı olumsuzluklar insanlığın nasıl bir birlik  beraberlik, sağduyu ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu açıkça göstermektedir. İşte bu ulvi günlerin belirtilen insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan bayramına  ülkemizin ve tüm Müslüman camiasının  barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimle  Mübarek Kadir Gecenizi en kalbi duygularla kutlar; Tüm insanlık alemine esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz  ederim.”

ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ AV. İDRİS ŞAHİN'İN
KADİR GECESİ MESAJIDIR

Cenab-ı Hakk’ın bin aydan daha hayırlı kıldığı ve tan yeri ağarana kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği, açılan ellerin geri çevrilmediği bu hayırlı gece tüm Müslümanlara, kıymetli hemşerilerime mübarek olsun.

Hazreti Mevla mübarek Ramazanı Şerif ve içindeki en hayırlı gece olan Leyleyi Kadir hürmetine dini, dili, kıblesi, peygamberi (asm), mazisi bir necib milletimize huzuru, sükunu esenlik ve süruru daim eylesin,

Memleketimizin birliğini, birlikteliğini bozmasın.

Güzel ülkemizin en güzide, en sakin, ecdadına milli ve manevi değerlerine en bağlı illerinden biri olan Çankırı’mızdaki uhuvveti de daim eylesin.

Birbirleri için el açmış kadirşinas kulları affetmek o rahmeti sonsuzdan uzak değildir ki kadri kılınmış bir geceyi bin ay kılan bu rahmete sığınarak Kadir Gecesinin tüm Çankırılı hemşehrilerime ve alemi İslama Mübarek olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum.

Av. İdris ŞAHİN
Çankırı Milletvekili
Anayasa Komisyonu Üyesi
Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı

MHP İL BAŞKANI ALİ ACIBUNAR'IN KADİR GECESİ
KUTLAMA  MESAJI

Hak ile batılın birbiriyle kesin hatlarla ayrıldığı ve biz Müslümanları ışığıyla aydınlattığı Kur’an- Kerim’in nazil olduğu mübarek Kadir Gecesini bu akşam idrak edeceğiz. O yüce kitabın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiğini müjdelediği bu gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu gecenin açlıkla, yoksullukla, savaşla ve başka belalarla uğraşan bütün insanların huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını diliyoruz.
Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevî haz ve vecdin doruğa ulaştığı bu mübarek gecede, Yüce Allah’ın hepimize bilgi, anlayış ve ihlâs vermesi ve bizleri affetmesini, ihtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın da maddi ve manevi yardımlarına koşarak sıkıntılarını paylaşan, acılarına ortak olan insanlar ve insanlığın çoğalmasını umut ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Kadir gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Ali ACIBUNAR
MHP Çankırı İl Başkanı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler