Siz soracaksınız Salim Çivitcioğlu cevaplayacak

Siz soracaksınız Salim Çivitcioğlu cevaplayacak

Bugün saat 22:00'e kadar Sözcü18 Haber Merkezi'ne göndereceğiniz soruları AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu cevaplayacak.

SAYFALARINDA yeralan haber ve yorumlarıyla Çankırı gündemini belirleyen Sözcü18 Haber Merkezi, karşınıza yine sarsıcı bir gündem maddesiyle geliyor.

"Siz Soruyorsunuz Seçilmişler Cevaplıyor" başlığı altında her 15 günde bir gerçekleştireceğimiz yayında, Milletvekili, Belediye ve STK Başkanları'na siz değerli okuyucularımızın sorularını iletecek ve kendilerinin bu sorulara verdikleri yanıtları yine sayfalarımızdan kamuoyu ile paylaşacağız...

İlk konuğumuz AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu...

Bugün saat 22:00'ye kadar Sözcü18 WhatsApp ihbar hattımız (533/3732940) başta olmak üzere e-posta adresimiz (vedatbeki@gmail.com), Facebook Sözcü18 sayfasında yapılan paylaşım ile bu haberin altına yapacağınız yorumlarda, sormak istediniz soru yada soruları bizlere ulaştırabilirsiniz...

Anonsu okudunuz ve "Sayın milletvekili Salim Çivitcioğlu ile yan yana gelseydim şu soruyu sorardım" dediğiniz soru ya da soruları bekliyoruz.

Sözcü18/Editör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler