Son dakika... AKP Çankırı ilçe belediye başkan adayları

Son dakika... AKP Çankırı ilçe belediye başkan adayları

Gündemin en temel sorusu olan; 'AK Parti'de ilçe belediye başkan adayları kim olacak?' sorusunun yanıtını Sözcü18 Haber merkezi veriyor...

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayını Hüseyin Boz olarak açıkladıktan sonra gözler, ilçelerde hangi isimlerin belediye başkan adayı olarak açıklanacağına çevrildi.

KOLTUĞU GARANTİ OLANLAR
Mevcut AK Partili Belediye Başkanlarından Çerkeş'te Hasan Sopacı ve Yapraklı'da Ali Özhaseki'nin koltuklarını koruyacakları görülmekte.

KURŞUNLU İÇİN BELİRSİZLİK
AK Partili Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak'ın yeniden aday olarak açıklanması sürpriz olmasa da, başkan hakkında bazı yolsuzluk dosyalarının Beştepe dahil olmak üzere bazı minvallerde dolaşması, açıklamayı erteletiyor. Ancak edinilen bilgilere göre büyük bir sürpriz yaşanmazsa AK Parti'nin Kurşunlu Belediye Başkan adayı yine Dt. Şakir Kaymak olacak.

GELELİM ADAYLIKLARI KESİNLEŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Korgun'da Kamil Akel, Eldivan'da İlçe Başkanı Mustafa Lafçı, Şabanözü'nde Ziraat Bankası çalışanı Faik Özcan, Kızılırmak'ta mevcut belediye başkanı Bayar Soysal, Atkaracalar'da mevcut ilçe başkanı Ali Gedik, Orta'da mevcut belediye başkanı Bayram Yavuz Onay ve Bayramören'de emekli memur Memiş Güney başkan adayı olarak açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler