Son dakika… Akşener kararını verdi

Son dakika… Akşener kararını verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, pazartesi saat 15:00'da Başkanlık Divanı'na katılmak üzere genel merkezde olacak.

Meral Akşener İYİ Partililerin ısrarlarını kabul etti ve görevine geri döndü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Partililer Akşener’i ikna için yola çıkmıştı. Meral Akşener’e İYİ Parti Milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve İYİ partili yöneticiler heyet halinde gitti. Akşener’in evine giden heyet içinde partinin önde gelen isimleri Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Ahat Andican da bulunuyordu. İYİ Partililer, İstanbul Ataşehir’deki partinin ilçe teşkilatında toplandı. Konvoy halinde Akşener’i ikna için harekete çeken İYİ Partililerin yanı sıra, Akşener’in evinin önünde de yeniden aday olması için nöbet tutuluyordu. İYİ Parti heyeti ile Meral Akşener'in evindeki görüşme bitti.

Meral Akşener İYİ Parti Genel Başkanlığı'na dönmeyi kabul etti. Akşener önümüzdeki hafta çalışmalarına başlayacak.

VE AKŞENER'DEN AÇIKLAMA

Lütfü Türkkan’ın çağrısıyla partililer, Genel Başkanları Meral Akşener’i dışarıya davet etti. Bunun üzerine kapıya çıkan Akşener, partililerin yoğun sevgi gösterisine eliyle onları selamlayarak karşılık verdi.  Ardından kısa bir konuşma yapan Akşener: “Çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Hepinizi cok seviyorum. Şimdi herkes şehrine dönsün. Pazartesi günü Başkanlık Divanı’nı yapmak üzere genel merkezde olacağım. Komşularımı yeteri kadar yorduk. Tekraren teşekkür ederim, Allah’a emanet olun” dedi. Daha sonra partililer Akşener’in evinin önünden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler