Son dakika... Çankırı Belediyesi'ne FETÖ soruşturması!

Son dakika... Çankırı Belediyesi'ne FETÖ soruşturması!

Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı'nın talebi üzerine İçişleri Bakanlığı, soruşturma izni verdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı'nın talebi üzerine İçişleri Bakanlığı, Çankırı Belediyesi'nin FETÖ/PDY ile ilişkilerinin araştırılması için gerekli olan izni verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan çıkan 'soruşturma izni' çerçevesinde Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı, belediyeden ilk olarak Mina Pansiyon ile ilgili yapılan çalışmaları kapsayan dosyayı Belediyeden talep etti.

BAŞKAN DİNÇ'İN SEÇİMLER ÖNCESİ
FETÖ'NÜN ÇANKIRI İMAMI İLE GÖRÜŞTÜĞÜ RESMİ KAYITLARDA!
 

HABERİMİZE BAŞKAN DİNÇ'TEN 'LANETLİ' KINAMA !!!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, haberimizin yayınından sonra sosyal medya üzerinden 'yalanlama' yaptı. Başkan Dinç'in sosyal medya üzerinden takipçilerine haberimizle ilgili olarak verdiği mesaj şöyle:

"İnternet ve sosyal medyada sabah saatlerinden itibaren şahsımı alan ve şahsımla ilgili kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik yayınlar yapılmaktadır. İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çankırı Belediyesi için soruşturma izni verildiği haberleri tamamıyla asılsızdır. Hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde kasıtlı olarak çıkarılan bu haberleri ve arkasındaki akıl hocalarını lanetle kınıyorum. Yasal yollardan da hem kurumsal olarak Çankırı Belediyesi'nin hem de şahsi olarak hakkımı arayacağımı kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum."

dinc-yalanlama-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler