Son dakika... Çankırı'da İranlı hastada koronavirüs şüphesi

Son dakika... Çankırı'da İranlı hastada koronavirüs şüphesi

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Devlet Hastanesi'nde bugün akşam saatlerinde acil servise gelen İranlı hasta, koronovirüs şüphesi ile kısa süreli özel bölüme alındı. Hastanın değerleri negatif çıkınca taburcu edildi.

Edinilen son dakika bilgisine göre; İstanbul'dan Çankırı'ya gelen açık kimliğine ulaşamadığımız İranlı erkek hasta, 'grip' rahatsızlığı nedeniyle Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Yapılan ilk kontroller sonrasında İranlı hasta, izolasyon odasına alındı. Saatler sonra yapılan tahlillerde hastanın teşhislerinin 'negatif' çıktığı ve evine gönderildiği öğrenildi.

DEVLET HASTANESİ YETKİLİLERİ GÜNLERDİR KORONAVİRÜS BEKLENTİSİ İÇİNDE
Öte yandan başta İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri olmak üzere, Çankırı Devlet Hastanesi yönetimi, olası bir "koronavirüs vak'ası" ile karşı karşıya gelindiğinde olabildiğince asgari düzeyde problemle karşı karşıya kalabilme adına yoğun bir gayret içerisinde mesai verdikleri öğrenildi. İsmini vermek istemeyen bir hastane çalışanı "Personel olarak günlerdir bir koronavirüs vakası ile karşı karşıya geleceğimiz düşüncesi ile mesai veriyoruz! Ancak hastanemizin mevcut yapısı ile koronavirüs vak'alarını barındıracak ve onlara yataklı hizmet verecek bir durumumuzun olmadığı da gün gibi aşikar!" dedi.

Konuyla ilgili Ankara'da Hanım Doğumevi'nin olası koronavirüs vak'aları için tanzim edildiği ve başta Çankırı olmak üzere çevre illerdeki hastaların buraya sevkedileceğinin planlandığı da edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler