Son dakika... Çankırı'da 'mutant virüs' görüldü!

Son dakika... Çankırı'da 'mutant virüs' görüldü!

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde 'bacanak' olan iki ailede 'mutant virüs' teşhisi yapıldı. Toplam 6 kişinin yaşadığı konut Kaymakamlığın görevlendirdiği 'özel güvenlik' tarafından koruma altına alındı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre; Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde imamlık yapan iki bacanak ve eşleri de dahil olmak üzere toplam 6 kişiye mutasyonlu corona virüs teşhisi konuldu.

Edinlen Bilgilere göre Kızılırmak ilçesi Müftülüğünde 'din görevlisi' olarak görev yapan İsmail S. ve ailesi 15 günlük izinlerini kullanmak üzere memleketleri Samsun'a gittiler. Dönüş yolunda Sungurlu'ya uğrayarak Kızılırmak ilçesine gelen aile üyelerinden İsmail S. rahatsızlanarak ilçe hastanesine kontrole gitti. Hastanede yapılan testler sonucu kendisine 'mutayonlu corona virüs' teşhisi konuldu.

Yaşanan gelişme karşısında ailenin diğer bireyleri ve Aşağı Alagöz köyünde imamlık yapan bacanak da dahil olmak üzere tamamında yapılan 'mutasyonlu corona virüs' testi pozitif çıktı.

YAŞADIKLARI APARTMAN DAİRESİ KAYMAKAMLIK 
TARAFINDAN KORUMA ALTINA ALINDI
Yaşanan gelişmeler ışığında Çankırı Valiliği ile koordineye giren Kızılırmak İlçe Kaymakamlığı, ailenin yaşadığı Yeni Mahalle'deki konutlarında özel güvenlik tarafından koruma altına alındı.

6 Kişide görülen virüs; "Çankırı'da ilk mutasyonlu corona virüs vakası" olarak kayıtlara geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler