Son dakika... Çankırı'da silahlı yaralama!

Son dakika... Çankırı'da silahlı yaralama!

Edinilen son dakika bilgisine göre, şehir merkezindeki Belediye İş Merkezi'nin en üst katındaki düğün salonunda iki kişi arasında yaşanan olayda bir kişi silahtan çıkan mermi ile elinden yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Belediye İş Merkezi'nin en üst katında, Mehmet A.'nın çalıştırdığı düğün salonunda patlayan silah üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, işyerinde çalışan bir kişiyi elinden yaralanmış bir şekilde buldular. İsminin Oğuz olduğunu öğrendiğimiz şahsın alınan ifadesinde "Silahla kendimi yaraladım" dediği öğrenildi. Polisin yaralı şahsı tedavi amacıyla hastaneye götürdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın başladığı öğrenildi.

OLAY YERİNE GELEN POLİSLER, İŞ MERKEZİ'NİN 2'NCİ KATINDA 
KAÇAK TIRAŞ YAPAN BERBERE SUÇÜSTÜ YAPTILAR!
Belediye İş Merkezi'nin 6'ncı katındaki silah patlaması üzerine olay yerine gelen polisler, 2'nci katta rent a car hizmeti veren işyerinde 'kaçak tıraş' yapan bir kuaföre suçüstü yaptılar.

Aynı katta işyeri olan kuaför, bir müşterisini tıraş ederken polis tarafından yakalandı. Kuaföre 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesine göre tutanakla 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. 

Ayrıntılar geliyor.

uyari-corona-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler