Son dakika... Çankırılı sanayici Mustafa Çelikten vefat etti

Son dakika... Çankırılı sanayici Mustafa Çelikten vefat etti

Çankırı'nın yetiştirmiş olduğu sanayicilerden Mustafa Çelikten, sabaha karşı tedavi gördüğü Ankara/Hacettepe Hastanesi'nde vefat etti. Ticaret Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'in kuzeni olan Mustafa Çelikten Şabanözü/Çaparkayı köyünde toprağa verilecek.

Çankırı'nın yetiştirmiş olduğu sanayicilerden Şabanözü/Çaparkayı köyü nüfusuna kayıtlı iş insanı ve Kromlüks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelikten (66) tedavi gördüğü Hacettepe Hastanesi'nde sabaha karşı vefat etti.

Evli ve 3 çocuk babası merhum Mustafa Çelikten bugün öğle namazına müteakiben Şabanözü/Çaparkayı köyünde toprağa verilecek.

Kısaca Kromlüks A.Ş. hakkında bilgi

krom-luks-fabrika-resim-012.jpg

KROMLÜKS Türkiye'de yarım asra yakın tecrübesiyle endüstriyel mutfak, çamaşırhane ve soğutma sistemleri üreten ilk ve tek entegre tesise sahiptir. 25.000 m² toplam alan 15.000 m² kapalı alan üstünde 250'ye yakın kadrosu ile faaliyet gösteren fabrikamız; uzman mühendislerin tasarımları ile dünya markası olma yolunda önemli mesafeler katetmiştir.

Tam teşekküllü hizmet veren kuruluş fizibilite, projelendirme, imalat, lojistik, montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetiyle sektöründe örnek bir kalite sistemine sahip. Bu sistemini almış olduğu uluslararası standartlara uygunluk belgeleri ile ispatlandı.

(TSE, TSEK, TS-EN-ISO-9001:2000,GOST-R) Ülkemizin dört bir yanına KROMLÜKS imzasını atmış olan kuruluş, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sürekli iyileştirme faaliyetleri düzenlemekte. Misyonu dünya piyasası ile rekabet edebilecek sistematik bir proses zinciri kurmak ve Türkiye'de atmış olduğu imzayı uluslararası piyasada da tescil ettirmek. Yurt dışında bulunan temsilcilikleri ile de faaliyetlerini yakından takip eden KROMLÜKS müşteri odaklı bir sisteme sahiptir. Müşteri geri beslemeleri ile kaynaklarını artıran kuruluş, piyasaya sınırsız alternatifler sunmakta.

KROMLÜKS'de sonuç yüksek teknolojik ürün ve kaliteli hizmettir. KROMLÜKS bu sektörde gidilebilecek garanti ve zamanında ürün teslimi ile tek adres olmaya devam etmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler