Son dakika... Çankırı'nın Belediye Başkanı Hüseyin Boz

Son dakika... Çankırı'nın Belediye Başkanı Hüseyin Boz

İrfan Dinç'ten boşalan koltuğun yeni sahibi Hüseyin Boz...

Dün akşam yapılan temayül sonrası bugün AK Parti Genel Merkezi'ne çağırılan belediye başkan adayları arasından Hüseyin Boz sıyrıldı ve başkanlık koltuğuna oturdu.

Bugün sabah saatlerinde Ankara'ya davet edilen Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Boz, Tuncay Koç ve Metin Küçükertan Başbakan Binali Yıldırım'ın huzuruna çıkartıldılar. Belediye Başkan adayları arasından yapılan seçimi bildiren Başbakan Yıldırım "AK Parti Genel Merkezi olarak Belediye Başkan adayımız Hüseyin Boz" dedi.

Perşembe günü saat 15.00'de toplanacak olan 25 üyeli Çankırı Belediye Meclisi'nde 16 AKP'li ve 9 MHP'linin katılacağı oylama ile Hüseyin Boz'un Belediye Başkanlığı kesinleşecek.

boz-basbakan-koc-celal-kaman-resim-05.jpg

YENİ BAŞKAN BELEDİYE ÖNÜNDE COŞKU İLE KARŞILANDI
Genel Merkezden başkanlık için onay alan Boz, akşam saatlerinde geldiği Çankırı’da coşkulu bir şekilde karşılandı. “Hüseyin Başkan” sloganlarıyla karşılanan Boz, parti önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

SOSYAL MEDYA UYARISI YAPTI
Boz, kendisini bekleyen kalabalıkla tek tek el sıkışırken, sosyal medyada “ayrımcı söylemlerden uzak durun” vurgusu yaptı. Boz, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler