Son dakika... Çankırı'ya yıldırım düştü! Kalealtı'nda yangın çıktı

Son dakika... Çankırı'ya yıldırım düştü! Kalealtı'nda yangın çıktı

Çankırı'da sıcak saatlerde düşen yıldırım, Kalealtı mevkiinde yangına neden oldu. Ayrıntılar geliyor...

Çankırı Merkez'e düşen yıldırım, Alibey Mahallesi Kamer Çıkmazı'nda Rafet Güney’e ait eve yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Çankırı itfaiyesinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden söndürüldü. Evde yaşayan bir kişinin olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Halen hastanede tedavi altında olan M.G (17) isimli kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞEHİR MERKEZİNDE
ÇEŞİTLİ BÖLGELERDEN
SU BASKINLARI İHBARLARI GELİYOR
Öte yandan şehir merkezinde aniden bastıran yağış nedeniyle bazı binaların bodrum katlarında su baskınları yaşandığı ve belediyeye ait itfaiye ekiplerinin çalışmalarını gelen ihbarlara yönelik sürdürdükleri bildirildi.

Haber Merkezimize ulaşan ilk görüntüler...

yangin-cankiri-ev-resim-0633.jpg

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESEN ÇİZMELERİ ÇEKTİ!

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de belediye ekiplerinin çalışmalarını bizzat takip etti. Sarı çizmeleri giyen Esen, ev ve işyerini su basan vatandaşları da tek tek dinledi.

cankiri-ismail-hakki-esen-su-baskini-resim-06.jpg

Su baskınları için yeni önlemler alınacağını vurgulayan Başkan Esen, “Şiddetli yağmur sonrası oluşan su birikintileri ve su taşkınları ile mücadelemiz kesintisiz şekilde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın günlük hayatlarına olabildiğince sorunsuz şekilde devam edebilmeleri için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ekiplerimizin çalışmalarını ben de bizzat takip ediyorum” diye konuştu. 

VE DÜŞEN YILDIRIM'IN FOTOĞRAF KARESİ SÖZCÜ18 SAYFALARINDA

cankiriya-dusen-yildirim-sozcu-18-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler