Son dakika... DEVA Çankırı Kurucu İl Yönetimi belirlendi

Son dakika... DEVA Çankırı Kurucu İl Yönetimi belirlendi

Ali Babacan'ın Genel Başkan olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çankırı'da Mustafa Avşar kurucu il başkanlığında yeni yönetimini oluşturdu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çankırı kurucu il teşkilatı Mustafa Avşar başkanlığında oluşturuldu. Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği 22 kişilik kurucular listesi aşağıdaki gibidir:

Mustafa Avşar (Başkan); Fatma Adam Karakoç, Salih Kara, Musa Potuk, Şevket Bahadır Kalaycı, Mustafa Erdoğan, Samet Danacıoğlu, Çetin Aydınlı, Sinan Memiş, Sude Haydar Karadeniz, Bedriye Sezgi Aktaş, Hatice Kesikoğlu, Serdar Çam, Tevfik Koruk, Emrah Yalçın, Hüseyin Sarıkaya, Yunus Şahin, İsmail Buran, Müslüm Gürpınar, İhsan Köprülü, Enes Altın ve Murat Sarıkaya.

Öte yandan DEVA Çankırı Kurucu Merkez İlçe Başkanlığına ise Bekir Mustafaoğlu getirilirken, ilk ilçe başkanı olarak da Bayramören'de Ahmet Kirazlı görevlendirildi.

KURUCU YETKİSİ ALAN AV. ÖZGÜR GÖKTAŞ LİSTEYE GİRMEDİ
DEVA Çankırı Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeleri listesinde en beklenmedik sonuç; Mustafa Avşar ile birlikte 'kurucu' yetkisi alan Av. Özgür Göktaş'ın yönetim kurulu listesinde yer almaması. Siyasi kulislerde Özgür Göktaş'ın yönetim kurulunda neden yer almadığı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, Avukat Göktaş'ın böylesine bir siyasi refleksi önümüzdeki süreçte gerekçeleriyle ortaya çıkar umudundayız.
Ayrıntılar geliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler