Son dakika haberi... Celal Kaman istifa etmiyor!

Son dakika haberi... Celal Kaman istifa etmiyor!

Belediye başkan adaylığı üzerinde sansasyon yaratılan AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ın Genel Merkez'den beklediği 'olur'u alamadığı için il başkanlığı görevinden istifa etmeyeceği öğrenildi.

Siyasi kulislerde "AK Parti İl Başkanı Celal Kaman görevinden istifa ederse partinin kesin belediye başkan adayı" diyerek uzun süre Çankırı'da adından söz ettiren iş insanı Celal Kaman'ın genel merkezden 'olumlu sinyal' alamadığı gerekçesiyle bulunduğu görevden ayrılmayacağı öğrenildi.

AK Parti'de halen iki dönem il başkanlığı görevini sürdüren yaklaşık 40 dolayındaki il başkanı arasında olan Celal Kaman'ın günlerdir beklediği mesaj (!) Ankara'dan gel(e)medi.

Yaşanan son gelişmeler ışığında Celal Kaman'ın 'belediye başkan adaylığı' da şimdilik başka bir bahara kaldı.

YENİ İSİMLER PAZARTESİ KENDİNİ GÖSTERECEK
AK Parti Çankırı'da belediye başkan aday adaylığı yarışına ilk giren isim Arif Emecen olurken, yeni isimlerin de Pazartesi günü aday adaylığı müracaatında bulunacakları öğrenildi.

Bu isimler arasında Çankırı'da bilinen isimler arasında olan Harita Mühendisi Mustafa Çubuk da var. Kendisine ulaştığımız Çubuk; "Aday adaylığı müracaatında pazartesi günü son gün. Ben de aday adaylığı konusunu uzun süredir düşünüyorum. Şu an için adayım demiyorum ancak hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

ZEYNEP DİNÇ ADAY MI OLUYOR?
Öte yandan sabah saatlerinde yaşanan yeni bir gelişmeyi daha sizlerle paylaşalım. 

Üç dönem Çankırı Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 24 Haziran seçimleri öncesi 'milletvekili aday adayı' olmak için görevinden istifa eden İrfan Dinç'in eşi Zeynep Dinç'in 'belediye başkan aday adayı' olacağı şeklinde kulis bilgisi tarafımıza ulaştı. Yaptığımız görüşmeler sonrası Zeynep Dinç'in böylesi bir düşüncesinin olmadığı ancak yakın çevresinin kendisine 'aday olması' konusunda fazlaca ısrarcı olduğu iddialar arasında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler