Son dakika... MHP Çankırı İl Başkanı Çelik'ten istifa

Son dakika... MHP Çankırı İl Başkanı Çelik'ten istifa

MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik'in istifa ettiği bildirildi. İstifanın nedeni Çelik'in il genel meclisi üyeliğine adaylığı gösteriliyor.

Uzun süredir Çankırı'da, MHP tabanında ismi üzerinde 'görevden alınması' yönünde tartışmalar olan, bir dönem de 'görevden alındı' şeklinde iddialar ortaya atılan ancak bugüne kadar İl Başkanlığı koltuğunda otur(tul)an Hidayet Çelik nihayet bulunduğu görevden 'il genel meclisi' listesinde yer alabilme adına istifa etti!

İddialara göre Hidayet Çelik'in 'istifa' etmeden hem İl Genel Meclisi üyeliği hem de İl Başkanlığı görevinde bulunmak için yoğun çaba harcadığı ancak bu çalışmalarından sonuç alamadığı öğrenildi.

GENEL MERKEZ 'GÖREVLENDİRME' YAPACAK!
Öte yandan MHP Genel Merkezi'nin Hidayet Çelik'ten boşalan 'il başkanlığı' koltuğu için, mevcut yönetimin istifasını beklemeden, mevcut yönetim içerisinde bulunan emekli öğretmen Hasan Çakır'ı 'il başkanı' olarak atayacağı da edinilen bilgiler arasında.

AKP İL BAŞKANI'NA 'ORTAK' (!)
İl Genel Meclisi üyeliği için görevinden istifa eden MHP İl Başkanı Hidayet Çelik'in, AKP'nin Çankırı İl Başkanı'ndan gelen telefonlara "Nasılsın Ortak" (!) şeklinde hitap ederek konuşmaya başladığı şeklinde iddialar da parti tabanında sıkça dile getirilen konular arasında!

AYRINTILAR GELİYOR...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler