Son Dakika... Milletvekili Çivitcioğlu'ndan yanıt geldi

Son Dakika... Milletvekili Çivitcioğlu'ndan yanıt geldi

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, "Çankırı'nın vekilleri Devlet Hastanesi'ne sahip çıkmıyor!" başlıklı haberimizde yer verdiğimiz iddiaları yanıtladı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin okuyucusuyla buluşturduğu "Çankırı'nın vekiller Devlet Hastanesi'ne sahip çıkmıyor!" başlıklı haberimize bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu'ndan yanıt geldi. Milletvekili Çivitcioğlu; "İşaret ettiğiniz konuyla ilgili olarak daha milletvekili seçilmeden önce, 15 Mayıs 2018'de ve milletvekili seçildikten sonra da 20 Temmuz 2018'de Sağlık Müdürlüğümüzün yazısı ile Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nden talebimiz oldu. Hastanemize yeni bir tomografi cihazının alımı için resmi başvurularımızı yapmış olmamıza karşın 'günlük 100 adet çekim'i bulmayan hastanelere 2'nci cihazın alımı uygun bulunmadığından bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadık. Ancak pes etmiş değilim." dedi.

SORUN NASIL ÇÖZÜLECEK?
Milletvekili Çivitcioğlu'nun açıklaması sonrası kendisine yönelttiğimiz "Diyorsunuz ki ben üzerime düşeni dün de yaptım bugün de yapıyorum! Açıklamalarınıza baktığımızda sizin de ifade ettiğiniz gibi sorun halen devam ediyor! Devlet Hastanesi'ne 2'nci tomografi cihazı nasıl ve ne zaman gelecek?" soruya ise şöyle yanıt verdi:

"Yaşanan kaosu sonlandırma adına bugün için çıkış yolumuz hastane yönetiminin 'hizmet alımı' ihalesi yaparak işi çözmek! Tek şansımız bu! Bunu yerine getirme adına çalışma içerisindeyiz. Yani özel sektör tomografi cihazını alıp Devlet Hastanesi'nde kendisine gösterilen yere koyacak ve o cihaz vatandaşımıza o bina içerisinde hizmet verecek. Bunun ülkemiz içerisinde sayısız örnekleri mevcut. Biz de bu uygulamaya işlerlik kazandırmak için çalışma yapıyoruz."

KONUYLA İLGİLİ SÖZCÜ18 HABER MERKEZİ'NİN ÇÖZÜMÜ!
AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Devlet Hastanesi'nde sık sık arıza yapan mevcut tomografi cihazının yenilenmesi ya da ikincisinin alımı konusunda yaptığı açıklamayı okudunuz. 

Sayın milletvekilinin bu açıklamasından sonra Sözcü18 Haber Merkezi günlerdir yaptığı araştırma sonrasında vardığı çözüm yolunu sizlerle ve de yetkililerle paylaşıyoruz.

Birazdan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler