Son dakika... Necati Akdoğan koltuklarını kaybetti!

Son dakika... Necati Akdoğan koltuklarını kaybetti!

Son dakika bilgisine göre Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı koltuğunda oturan Necati Akdoğan, görevden alındı! Akdoğan'ın Şoförler Odası Başkanlığı'ndan da ayrılması gerekiyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü'nden gelen müfettişin 27 günlük çalışması sonucu ortaya koyduğu belgeler çerçevesinde halen Şoförler Odası Başkanlığı ile birlikte Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Necati Akdoğan'ın Esnaf Sanatkarları Odası'ndaki 'esnaf kaydı' düşürüldü!

'Esnaf' kaydı düşürülen Akdoğan'ın başkanlığını yaptığı Şoförler Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı da otomatikman düşmüş oluyor.

NECATİ AKDOĞAN SÖZCÜ18'E KONUŞTU

Gelişmelerle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çankırı Şoförler Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuştu. Akdoğan "Tam 40 yıl önce başladığım esnaflığıma bugün de aynı onur ve gururla devam ediyorum." dedi. Akdoğan şunları söyledi:

"FETÖ itirafçısı olduğu ortaya çıkan Çankırı'nın milletvekili kardeşimiz işi gücü bırakmış dün Ziraat Odası Başkanımızla uğraşıyordu, bugün de bizimle uğraşmakta! Kasım 2018'de Bakanlıktan gelen müfettişler günlerce çalışmış olmalarına karşın herhangi bir usulsüzlük ya da yolsuzluk bulamadan gitmişlerdi! Ancak FETÖ itirafçısı milletvekilimiz rahat durmadı! Eline aldığı dosyalarla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koridorlarında yine 'Biz bu oda başkanını istemiyoruz' (!) diye dolaştı. Bu kez gelen müfettiş 27 gün süresince yaptığı çalışma sonrasında benim Çankırı'da vergi rekortmenleri sıralamasında 6'ncı olduğumu tespit etmiş! Buna istinaden ödediğim yüksek vergiden dolayı kendisi benim 'esnaf' olamayacağıma ve benim 'tacir' olmam gerektiğini ifade etmiş! Ben 'vergi rekortmeni' olmakla büyük bir onur duyuyorum. Şerefimle kazanmış şerefimle vergimi ödemişim. Yanımda da 44 kişi istihdam ediyorum. Ben bunların gururu ile yaşarken gidip FETÖ'ye uşaklık edenler utansın! Milletvekilliği sıralamasında duyduğum an şaşırmıştım! Seçildikten sonra yapmış olduğu icraatlere de hiç mi hiç şaşırmıyor ancak üzülüyorum. Memleketimizin birikmiş dertleri ve problemleri dururken seçilmiş bir milletvekilinin böylesi işlerle uğraşması şahsımı üzüyor. Tarafıma 'esnaf' kaydımın düşürüldüğü ile ilgili bir karar geldi. Ancak konuyla ilgili olarak bizler de itirazımızı yaptık. Mevcut görevlerimin başındayım. Süreci takip ediyoruz."

Gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler