Son dakika... Ömer Özenç Şişli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Son dakika... Ömer Özenç Şişli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

ÇANDEF'in kurucu başkanı Ömer Lütfi Özenç, bugün itibariyle Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'ın yakından tanıdığı Ömer Lütfi Özenç, bugün itibariyle Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. 

Mesaisinin ilk gününde Sözcü18'e konuşan Ömer Lütfi Özenç "Şişli Belediye Başkanımız Sayın Muammer Keskin'in tensipleriyle gelmiş olduğum bu görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olacağımın bilinmesini isterim. İstanbul'un mutena ve de köklü bir ilçesinde böylesi ağır bir göreve layık görülmüş olmam da şahsım, ailem ve mensubu olduğum Çankırı adına sevindirici. An itibariyle de sahip olduğum mesleki ve kamu kurumunda uzun yıllar çalışmanın verdiği deneyimlerimi Şişli Belediyesi çatısı altında vatandaşımıza aktarma fırsatını bulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi. Özenç sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇANKIRILI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZIN YÖNETİCİLERİMİZ
'SİYASET' YAPMAMALI, 'SİYASETÇİ'MİZE SAHİP ÇIKMALI
"Çankırı insanının İstanbul'da oluşturduğu STK'larımızın yöneticileri herşeyden öne ilkeli ve omurgalı bir duruş sergilemeli. Buralarda görev yapan arkadaşlarımız güce biat etmek yerine, Hakk'ı ve de haklıyı savunmalı. Şahsımın da görev yaptığı dönemlerde bizler siyaseti temsilcisi olduğumuz kuruluşa bulaştırmamaya özen gösterdik. Bu demek değildir ki, siyaset yapan siyasetçimize destek vermedik! Bizler, o günlerde siyaset sahnesinde yer alan Çankırılı hemşehrilerimizi destekledik. Onlara güç vermenin gayreti içerisinde olduk. Temennim odur ki mevcut sivil toplum örgütlerimiz geçmişi örnek alarak bugünkü hatalarından arınırlar ve siyaset sahnesinde yer alma gayreti yerine, siyasi mücadele veren hemşehrilerine samimi olarak destek verirler."

ÖMER LÜTFİ ÖZENÇ KİMDİR?
1959 Çankırı Kurşunlu doğumludur. 1977 yılında Ankara Maliye Okulu'nu, 1983 yılında Gazi Üniversitesi'ni bitirdi. Sırasıyla; Kurşunlu, Ankara, Tokat, Afyon, tekrar Ankara ve İstanbul'da Maliye teşkilatının çeşitli kademelerinde Vergi Memuru, Vergi Denetmeni, Vergi Dairesi Müdürü, Vergi Müfettişi unvanlarında görev yaptı. 

Devlet memuriyetinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile ilişkisini hiçbir zaman kesmedi. İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'ın oluşturduğu ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu)'in kurucu başkanı olarak görev yaptı.

Vergi Denetmenleri Derneği Tokat ve Afyon il temsilciliği, 

GİMDER (Vergi Dairesi Müdürleri ve Müdür Yardımcılarının üyesi olduğu dernektir) kurucu üyeliği ve yöneticiliği yaptı. 

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler