Son Dakika... POMEM'le ilgili Çankırı Valiliği'nden duyuru

Son Dakika... POMEM'le ilgili Çankırı Valiliği'nden duyuru

Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin kapatılması ile ilgili olarak Çankırı Valiliği bir açıklama yaptı.

Çankırı Valiliiği'nin "Kamuoyuna Duyuru" başlıklı yazılı açıklamasında; Kapatılan Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi "16.02.2018 tarih ve 11230 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Özel Harekât Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğüne dönüştürülmüştür." denildi.

İşte o açıklama:

"KAMUOYUNA DUYURU

Resmi Gazetede bugün (06.11.2019) yayımlanan 1734 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatılmıştır. 

Basın yayın kuruluşlarında yer alan haberler ve kamuoyunda oluşan kanaat, ilimizde mevcut olan ve faaliyetini sürdüren Özel Harekât Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün kapatıldığı şeklindedir.

Kamuoyunda Polis Okulu olarak bilinen ve 10.05.2005 tarih ve 8823 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 16.02.2018 tarih ve 11230 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Özel Harekât Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğüne dönüştürülmüştür.

Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 16.02.2018 tarihinde fiilen kapatılan Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin (POMEM) resmi olarak kapatılmasından ibarettir.

Çankırı Şehit Seyit SARAÇ Özel Harekât Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü varlığını ve hizmetini devam ettirmektedir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler