Son dakika... Şabanözü Rehabilitasyon Merkezi'nde corona patlaması!

Son dakika... Şabanözü Rehabilitasyon Merkezi'nde corona patlaması!

Edinilen son dakika bilgisine göre Şabanözü Hasan Alpay Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışan ve de tedavi gören 38 kişinin Covid-19 testi pozitif olarak kesinleşti. 20 Covid-19'lu hasta Çankırı Devlet Hastanesi'ne dün gece sevkedildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre, Çankırı'nın ilçesi Şabanözü'nde yıllardır hizmet veren Hasan Alpay Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başta çalışanlar olmak üzere tedavi gören hastalar da dahil toplamda 38 kişide yapılan coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Testleri pozitif çıkan 20 hasta dün gece yarısı Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken bugün de 10 hastanın Ilgaz Devlet Hastanesi'ne gönderildiği, diğer hastaların Şabanözü'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

BAŞHEKİM ANKARA'DA, HASTANE MÜDÜRÜ AYASOFYA'YA CUMA NAMAZINA GİTMİŞ!
Şabanözü'nde böylesine bir gündem yaşanırken, Şabanözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ankara'da ziyarette, Hastane Müdürü de İstanbul'da Ayasofya'da cuma namazı seyahatinde.

ŞABANÖZÜ'NDE KARANTİNA İLAMI İÇİN SAYIN KAYMAKAM NEYİ BEKLİYOR?
İlçede coronavirüs vaka sayısındaki artışla birlikte yapılması gerekenlerin başında 'karantina' kararı almak. Bunu da İlçe Kaymakamı, toplayacağı kurul ile alabilir. İddialara göre İlçe Kaymakamı'nın 'karantina' kararı almaması yönünde siyasi baskıyla karşılaştığı ifade ediliyor. Eğer bu iddialar gerçek ise olayın vehametini varın siz tahmin edin.

Sözcü18 Editörü Vedat Beki konuyla ilgili olarak Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'a bu sayfalardan seslenme ihtiyacı hissetti. Vedat Beki mesajında; "Bu sayfalardan Çankırı Valisi sayın Ayaz'a sesleniyorum. Şabanözü'nde coronavirüs salgınının daha büyük boyutlara ulaşmaması ve ortaya çıkacak durumun bugünkünden çok daha fazla derin yaralar vermemesi adına lütfen yetkilerinizi kullanarak Şabanözü ilçesinde 'karantina' kararı alınması konusunda icraat sergileyiniz." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler