Son Dakika... TBMM 21. Dönem MHP Çankırı Milletvekili İrfan Keleş vefat etti

Son Dakika... TBMM 21. Dönem MHP Çankırı Milletvekili İrfan Keleş vefat etti

Ankara Koru Hastanesi'nde tedavi altında olan MHP Çankırı 21. Dönem (18 Kasım 1999 - 14 Kasım 2002 tarihleri arası) milletvekili İrfan Keleş yaşama veda etti.

TBMM'de 21. Dönem MHP Çankırı milletvekili olarak yer alan eğitimci-siyasetçi İrfan Keleş, uzun süredir mücadele verdiği kansere yenik düşerek yaşama veda etti. Keleş'in son olarak Ankara'da bulunan Koru Hastanesi'nde tedavi görürken bugün akşam saatlerinde vefat ettiği bildirildi.

Merhum İrfan Keleş'in cenaze programı; 25 Şubat Salı günü saat 10:00'da TBMM'de yapılacak tören sonrası Çankırı'ya getirilecek. Merhumun naaşı Şehir Merkezinde Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrası Sarıbaba'da Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

İRFAN KELEŞ KİMDİR
1947 Bakırlı köyü/Şabanözü doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Çankırı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulundu. 18 Kasım 1999 tarihinde MHP'den Çankırı milletvekili seçildi. 14 Kasım 2002 tarihine kadar milletvekili olarak TBMM'de görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler