Son noktayı Akman koydu: Böyle bir şey yok!

Son noktayı Akman koydu: Böyle bir şey yok!

23. Dönem Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman'ın ASKİ'ye Genel Müdür olacağı söylentileri kulislerde çalkalanıyor.

23. Dönem Ak Parti Çankırı milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Dr. Nurettin Akman'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından ASKİ'ye "Genel Müdür" olacağı yönündeki söylentiyle çalkalanıyor.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre Dr. Akman, Ankara Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından ASKİ’ye Genel Müdür olarak işbaşı yapma arzusu içerisinde ama önünde büyük bir engel var.

BAŞKAN GÖKÇEK İMZALAMIYOR!

Dr. Akman’ın ASKİ’ye Genel Müdür yolunda en büyük engel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek. Gökçek’in Genel Merkezin Dr. Akman’la ilgili talebine “hayır” demediği ancak “evet” de demeyerek önündeki atama işlemine imza atmadığı öğrenildi.

İDDİALARA AKMAN “DEDİKODU” DEDİ

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız 23. Dönem Ak Parti Çankır milletvekili Dr. Nurettin Akman “Hayır hayır, böyle bir şey yok! Bütün bunlar dedikodudan ibaret. Milletvekilliğinden sonra böylesi bir görevi ne yapayım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler