Sosyal medya Tuğba öğretmen için ayağa kalktı

Sosyal medya Tuğba öğretmen için ayağa kalktı

Geride bıraktığımız Salı günü Çankırı Merkez'de evinde ölü olarak bulunan öğretmen Tuğba Açıkgöz için, Twitter'da "Tuğba Öğretmen İçin Adalet" isimli bir hesap ve beraberinde #tugbaogretmenicinadalet tagı açıldı.

Çankırı'da yaşadığı evde cansız bedeni bulunan öğretmen Tuğba Açıkgöz'ün aile bireylerinin "İntihar değil cinayet" iddiaları ile birlikte gelişen olaylar zincirine sosyal medya da dahil oldu. Öğretmen Tuğba Açıkgöz'ün ailesi ve arkadaşları tarafından Twitter'da açılan "Tuğba Öğretmen İçin Adalet" başlıklı hesap ve hemen ardından bu hesap tarafından açılan #tugbaogretmenicinadalet tagı sosyal medyada hızla yayılmakta.

İLGİLİ HABER
Çankırılı öğretmen Tuğba'nın ölümünde kan donduran şüphe - TIKLA

tugba-acikgoz-twitter-hesabi-resim-012.jpg

Açılan hesapta sabit tweet olarak; "BEN TUĞBA AÇIKGÖZ. ÇANKIRI'DA ÖĞRETMENDİM. 14 OCAK SALI GÜNÜ ERKEK ARKADAŞIM M.M TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜM, İNTİHAR ETMEDİM. KATİLİMDE HÂLÂ EVİMİN ANAHTARI VAR. ÖLÜMÜM AYDINLATILMADIĞI GİBİ ŞÜPHELİ M.M HALA TUTUKLANMADI" mesajı yer almakta.

Hesabın ilk tweeti ise "Ben öldürüldüğüm gün ailemle kahvaltı yapacaktım, annemi arayıp evi ısıt hastayım dedim, bir önceki akşam grip olduğum için grip ilacı aldım. Gece evimde yemek yaptım. Haftasonu için arkadaşlarımla görüşecektim. Psikolojik yerindeydi. İntihar etmedim, tasarlanarak öldürüldüm." şeklinde oldu.

Hesaptan paylaşılan 3'üncü tweet ise; "Erkek arkadaşım ölmeden bir iki gün önce beni tehdit etti, daha önce de ayrılacağım için darp etmişti. Arkadaşlarım da beni öldürmesinden korkuyordu. Beni öldürüp intihar süsü verildi. #Tugbaogretmenicinadalet #intihardeğilcinayet" 

İşte o tweetler ve devamında paylaşılanlar:

tugba-ogretmen-icin-adalet-resim-0001.jpg

tugba-ogretmen-icin-adalet-resim-0002-001.jpg

tugba-ogretmen-icin-adalet-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler