Söz sizde... Çankırı'nın yeni valisinden beklentileriniz nedir?

Söz sizde... Çankırı'nın yeni valisinden beklentileriniz nedir?

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çankırı Valiliğine atanan Abdullah Ayaz önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak. Sözcü18 Haber Merkezi oluşturduğu 'Serbest Kürsü' ile Çankırılı'nın yeni validen beklentilerini ortaya koymalarına fırsat veriyor.

Son üç yıl Çankırı'da 'valilik' yapabilmenin gösterisi içerisinde bulunan ve bu durumu dünkü 'veda programı'nda halisane bir şekilde ifade etmesini de becerebilen bir vali olarak şehri terk-i diyar edecek olan Hamdi Bilge Aktaş'ın yerine oturacak Abdullah Ayaz merak ve heyecan duygularıyla Çankırı'ya geliyor.

3 Yıla yakın şehrin valisi olarak bir makamı doldur sonra da çık; "Giderken de gönlüm rahat gidiyorum Allah’ın izniyle. Buraya atanan kardeşimiz de dinamik, genç bir kardeşimizdir. Göreve gelen kardeşimiz benden çok daha genç, o nedenle benden daha çok koşturacaktır, Çankırı’ya daha iyi hizmet verecektir. Ankara birikimi, deneyimi vardır. Ankara’da görev yaptığı için orada çevresi vardır. O nedenle Ankara’daki kaynaklara ulaşma açısından da benden daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple ilimiz için iyi bir kişidir. Sizler ile birlikte koordinasyon içerisinde umarım çok güzel hizmetleri olacaktır." diyerek İTİRAF GİBİ cümleleri peşpeşe sırala...

Bu sözleri söyleyen zat-ı muhtereme iki kelime edeceğim:

- Pes... Utan...

Şayet 'utanma' duygunuz var ise?!

DÜNÜ BIRAKACAĞIZ... YARINLARA VE GELECEĞE BAKACAĞIZ... 
Dünü konuşarak bir yerlere varılamayacağını hepimiz biliyoruz... Bu nedenle Çankırı insanı mevcut tüm dinamikleriyle sahip olduğu enerjiyi yarınlara ve geleceğe odaklamak zorunda... İşte tam da burada Çankırı insanı 'dün'den ders çıkartarak 'yarın'ını ve de geleceğini şekillendirme adına bugün içinde bulunduğu sorunları ve beklentilerini dile getirmeli.

Sözcü18 Haber Merkezi bu düşüncelerle bu sayfada okuyucusuna 'Serbest Kürsü'yü hazırladı... Söz şimdi sizlerde... Çankırı'nın yeni valisi Abdullah Ayaz'dan beklentilerinizi dile getirmenizi istiyoruz. (Selef Vali Hamdi Bilge Aktaş için yapılacak olumlu-olumsuz yorumlar bu haber sayfasında yayımlanmayacaktır. Bilginize.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
54 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler