Sözcü18'den Başkan Lafcı'ya "tek soru"

Sözcü18'den Başkan Lafcı'ya "tek soru"

Yaptığı son icraat ile ulusal medyanın gündemine oturan Eldivan Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Mustafa Lafcı'nın Sözcü18'e gönderdiği 'cevap ve düzeltme' yazısından sonra kendisine 'tek soru' sorma gereği duyduk.

Ulusal medya ile birlikte Sözcü18 sayfalarında yer bulan "Eldivan'ın AKP'li Belediye Başkanı vatandaşı ilçeden kovdu" başlıklı haberimizle ilgili olarak 'cevap ve düzeltme' hakkını avukatı aracılığı ile gönderdiği yazıyla kullanan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'ya tek sorumuz var.

Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı cevap-düzeltme yazısında şöyle diyor:

"... Eldivan halkı da yüz yıllardır canı pahasına sahip ahlaki değerlerine aykırı bu davranışla anılmaktan dolayı ciddi manada rahatsız olmuştur. Toplumun ve esnafın ahlaki yapısını, birlik beraberliğini korumak için yaklaşık bin yıl önce kurulmuş Ahilik kültürünün bir uzantısı olan Yaren Kültürü ise halen ilçemizde dimdik ayaktadır."

Hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından 'soruşturma' başlatılan Eldivan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Lafcı;

- Sözünü ettiğiniz "toplumun ve esnafın ahlak yapısını, birlik beraberliğini korumak için yaklaşık bin yıl önce kurulmuş Ahilik kültürünün bir uzantısı olan Yaren Kültürünün gereği olarak" yaşadığınız ve de belediye başkanı olarak görev yaptığınız ilçenizde bugüne kadar yaşanmış ve işaret ettiğiniz kişi ve toplulukca benzer yönde aldığınız BİR KARAR var mıdır? Şayet var ise bunu kamuoyu ile paylaşır mısınız? 

Yanıtınızı bu sayfalarda yayımlayacağımızı bildirir, saygılar sunarız...

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler