Sözcü18'in Tatlıçay haberi AKP'yi karıştırdı, 'müptezel' vekili harekete geçirdi!

Sözcü18'in Tatlıçay haberi AKP'yi karıştırdı, 'müptezel' vekili harekete geçirdi!

Sözcü18'in "Gökçek ve Dinç eller cepte 15 yıl Tatlıçay'a baktılar, Hakkı Esen 2 yılı tamamlamadan yaptı" başlıklı haberimiz AKP Çankırı tabanını karıştırırken 'müptezel'i de harekete geçirdi! Nasıl mı?

Sözcü18 Haber Merkezi'nin okuyucusuyla buluşturduğu "Gökçek ve Dinç eller cepte 15 yıl Tatlıçay'a baktılar, Hakkı Esen 2 yılı tamamlamadan yaptı" başlıklı haber Çankırı'da AKP tabanını bir hayli karıştırdı. Yaşanan gelişmeler karşısında AKP'nin müptezel Çankırı milletvekili S.Ç. yaklaşık 10 gün önce gerçekleştirilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret fotoğraflarını Instagram ve Facebook hesaplarından paylaştı. Müptezel vekil; 15 yıl süresince belediye başkanlığı koltuğunda oturan ancak Tatlıçay'ı seyretmekten başka bir iş yapmayan AKP'li İrfan Dinç'in yapamadığı hizmeti kısıtlı belediye bütçesi ile tamamlayan İsmail Hakkı Esen'in yarattığı rüzgarı kırma adına aklınca "algı operasyonu"nun düğmesine bastı!

İSMAİL HAKKI ESEN İŞİ BİTİRDİ, MÜPTEZEL VEKİL ORTAYA ÇIKTI

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yaklaşık iki aydır Tatlıçay'la ilgili çalışmalarını belediyenin kıt imkanları ile ihalesiz bir şekilde tamamlama aşamasına gelip Sözcü18 Haber Merkezi de o haberi yapınca Çankırı'da AKP tabanı "Neler oluyor? Biz 15 yıl belediyeyi yönettik buna karşın Tatlıçay'da otlayan ineklerden başka bir şey göremedik! Belediye Başkanımız seçimlere üç ay kala ağzına Tatlıçay'ı dolar, bilgisayarda hazırlanan görsellerle bizleri kandırırdı!" söylentileri ve akabinde "Helal olsun Hakkı Başkana! İsteyince oluyormuş!" değerlendirme ve yorumları artınca Müptezel vekil S.Ç. MHP'li Başkan lehine oluşan kamuoyunu az da olsa dağıtma hamlesi olarak sandıktan 10 gün önce yapılan ziyareti piyasaya sürme ihtiyacı hissetti!

VE MÜPTEZEL VEKİL DÜĞMEYE BASTI

Çankırı'nın müptezel vekili S.Ç; sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'un #Çankırı Tatlı Çay Islahı için vermiş olduğu maddi hibe desteğine çok teşekkür ediyoruz. Almış olduğumuz araç, iş makinası ve maddi desteğinize de ayrıca gönülden teşekkürler Sayın Bakanım #SevdaızÇankırı" dedi. Ve hiç mi hiç gocunmadan, özeleştiri yapmadan, o hale gelinceye kadar 1 TL dahi ilgili bakanlıktan destek alınmadan gerçekleştirilen Tatlıçay'ın son halini gösteren bir de fotoğraf karesi ekledi!!!

Çankırı'nın müptezel vekili S.Ç. hızını alamadı ve ikinci bir paylaşımda bulundu: "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ile görüşmelerimiz neticesinde, yerel yönetim seçimlerinden önce de sözümüz olan Büyük Camii etrafı; restore edilerek külliye haline dönüştürülecek. Yeni müjdemiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İLGİLİ HABER
Gökçek ve Dinç eller cepte 15 yıl Tatlıçay'a baktılar, Hakkı Esen 2 yılı tamamlamadan yaptı - TIKLA

muptezel-cankiri-vekil-resim-012-001.jpeg

muptezel-vekil-cankiri-paylasim-resim-0120000.jpeg

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NDAN
ÇANKIRI BELEDİYESİ'NE VERİLEN DESTEĞİN AYRINTILARI

Öte yandan edinilen bilgilere göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çankırı Belediyesi'ne Tatlıçay'ı ıslah projesine destek amaçlı olarak 2 milyon TL nakit olmak üzere; 1 adet ekskavatör (1.2 milyon TL değerinde) ve 1 adet araç hibe edilirken, Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek proje için de 3 milyon TL. nakdi yardım ödeneğinin yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler