Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan Çankırı'ya da değmiş!

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan Çankırı'ya da değmiş!

Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ülke gündemindeki yerini korurken, kendisi Çankırı'ya da değmiş...

ANKARA'da yapılan operasyonda tutuklanan suç örgütü lideri şüphelisi Ayhan Bora Kaplan'ın 3 dönem Çankırı Belediye Başkanlığı yapan İrfan Dinç'in Özel Kalem Müdürü Mesut Aslan'ın işyeri açılışına katıldığı öğrenildi.

Açılış sonrası aynı gün AK Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve zamanın milletvekili Hüseyin Filiz, İl Başkanı Celal Kaman ile Doğu Türkistan yürüyüşünde en ön sırada, bizatihi o günün başkanı İrfan Dinç'in koluna girerek en ön sırada yürüdüğü görüldü.

İRFAN DİNÇ'İN OĞLUNUN SÜNNET DÜĞÜNÜNE GELDİ VE...

Suç örgütü lideri şüphelisi olarak halen cezaevinde olan Ayhan Bora Kaplan'ın, 24 Eylül 2017 tarihinde Çankırı'da, o günün belediye başkanı İrfan Dinç'in oğlu Emir Karatekin'in sünnet düğününe geldiği ve hediye olarak 'altın tespih' sunduğu da iddialar arasında...

MESUT ASLAN İLE UMRE SEYAHATİ

mesut-aslan-zemzem-towers-hotel-ayhan-bora-kaplan-resim-03.jpg

Halen Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 'görevlendirme' sonucu görev yapan Mesut Aslan'ın suç örgütü lideri şüphelisi Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 2017 yılının Haziran ayında 'umre' seyahati gerçekleştirdiği de ortaya çıktı.

İddialara göre 'umre' seyahatinin arka planında suç örgütü lideri şüphelisi Kaplan'ın Suudiler'e 30 milyon dolarlık silah satışı gerçekleştirdiği ve yapılan 'umre' seyahatinin 'göstermelik' (!) olduğu iddiaları da gündemde yerini almış durumda.

Yukarıdaki fotoğraf Kabe'nin yakınındaki meşhur ZamZam Tawers Hotel'in asansöründe çekilmiş.

ayhan-bora-kaplan-mesut-aslan-irfan-dinc-cankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler