Sudan sebep, Manici'yi koltuğundan etti!

Sudan sebep, Manici'yi koltuğundan etti!

Çankırı şehir merkezinde musluklardan akan suyun renginde yaşanan kaos, Su Birli Müdürü Yakup Manici'nin istifa etmesine neden oldu.

İlk olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği Çankırı'da musluklardan akan suyun rengi vatandaşı tedirgin ediyor! başlıklı haber sonrası yaşanan gelişmeler, Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Müdürü Yakup Manici'nin istifası ile sonuçlandı. Sabah saatlerinde görevinden istifa eden Manici'niin yerine Çevre Mühendisi Recep Özen getirildi.

İSTİFA SONRASI SÖZCÜ18'E KONUŞTU
Yaklaşık 8 yıldır bulunduğu görevden istifa ederek ayrılan Yakup Manici, Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı değerlendirmede "Son yaşadığımız problemler şahsımı fazlasıyla yıprattı. Daha fazla görevde kalmamın anlamsız olacağını belirterek Belediye Başkanımızdan görevden affımı talep ettim. Ben Makina Mühendisiyim. Elimden geldiğince verilen görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretinde oldum. Görev değişikliğinin Birliğe katkı getireceğini ifade ettim. Çankırı için hayırlı olsun" dedi.

Yakup Manici'nin Çankırı Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne vekaleten yürüttüğü görevi halen devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler