'Taharet' eliyle Rabia işareti yapan Akbaşoğlu, TBMM'de AKP Grup Başkanvekili oldu

'Taharet' eliyle Rabia işareti yapan Akbaşoğlu, TBMM'de AKP Grup Başkanvekili oldu

AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'na AKP grubunda sürpriz görev.

AK Parti grubu Meclis yönetiminde olacak isimleri belirlemek için basına kapalı toplantı yaptı.
Kapalı toplantıda  AK Parti Grup başkanvekilliklerine, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan seçildi.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığ'ına da AK Parti Ankara Milletvekili Naci Bostancı seçildi.

'RABİA' İŞARETİNİ TAHARET ELİYLE YAPAN VEKİL;
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

24 Haziran milletvekili seçimine gidilen yolda milletvekili aday listelerinin açıklandığı ilk günden itibaren AK Parti Çankırı seçmen tabanında ismi üzerinde büyük tartışmalar yaratılan, seçim sonuçları açıklandığında partinin bir önceki seçime göre yüzde 12 oy kaybı görüldüğünde sorumlusu olarak addedilen Mehmet Emin Akbaşoğlu'nun Grup Başkanvekili olarak açıklanması büyük şaşkınlık yarattı.

Siyasi kulislerde ortaya atılan yeni iddia ise Akbaşoğlu'nun; Meclis Başkanvekilliği koltuğuna oturan AKP milletvekili Mustafa Şentop ile okul arkadaşı olduğu ve yeni görevine giden yolda bu 'arkadaşlığın' etkili olduğu ifade ediliyor.

BELEDİYE ÇALIŞANI HAYLİ RAHATLAYACAK!
Öte yandan AKP Grup Başkanvekili olan M. Emin Akbaşoğlu'na yeni görevi nedeniyle TBMM plakalı bir makam aracı, 1 şoför, 3 danışman, 1 sekreter ve oldukça geniş bir makam odası tahsis edilecek!

Yaşanacak yeni duruma ise ziyadesiyle Çankırı Belediyesi çalışanı M.O sevinmeli! Neden derseniz; Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, bugüne kadar 'istisnalar' haricinde milletvekili Akbaşoğlu, Ankara'dan Çankırı'ya gelişlerinde belediyeyi arayarak kendisine araç gönderilmesini istediği ve bu görevi de uzun süredir belediye çalışanı M.O'nun yerine getirdiği öğrenildi. Akbaşoğlu'na tahsis edilecek olan kırmızı TBMM plakalı özel makam aracı sayesinde Çankırı Belediyesi'nin aracı Ankara-Çankırı ve akabinde Çankırı-Ankara seferleri yap(a)mayacak!

DSİ MİSAFİRHANESİ DE BOŞA ÇIKAR!
M. Emin Akbaşoğlu'nun AKP Grup Başkanvekili olarak açıklanmasından sonra, yine bugüne kadar Çankırı ziyaretlerinde 'konaklama' ihtiyacını karşıladığı DSİ Misafirhanesi'nde şahsına ayrılmış olan 'özel oda' da bundan böyle kullanılmaz diye düşünüyoruz!

Neden mi?

Ne yani; Koskoca AKP Grup Başkanvekili seçilen milletvekili, Çankırı'da geceyi DSİ misafirhanesinde mi geçirsin yani?

Ayıp olmaz mı!!?

36845918_2455102861174121_260988906126704640_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler